Εκτυπώστε τη σελίδα
30-04-2013 19:49

Μποζίδης: «Μετράει η καρδιά»

Ο Θεόδωρος Μποζίδης πέρασε δύσκολη περιπέτεια υγείας από τις αρχές του 2013. Έπαθε σοβαρή κρίση κοίλης δίσκου και μετά από τέσσερις μήνες προσπαθεί να επανέλθει σταδιακά σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα ώστε να είναι έτοιμος τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μιλώντας στο volleyleague.gr ο 40χρονος τεχνικός δηλώνει έτοιμος και δυνατός ώστε να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

 «Ήταν ένα εφιαλτικό τετράμηνο. Η χρονιά ξεκίνησε πολύ άσχημα. Χάσαμε τον Νικόλα (σ.σ.Σαμαρά) και ξαφνικά καθηλώθηκα στο κρεβάτι. Δε μπορούσα να κουνηθώ και για ένα μήνα ήμουν ξαπλωμένος. Μετά είχα πρόβλημα στο πόδι. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Πονούσα διπλά. Από τη μία είχα το πρόβλημα υγείας και από την άλλη πονούσα που δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα».  

Έχεις αρχίσει προετοιμασία;

«Το τελευταίο διάστημα αισθάνομαι και πάλι πολύ καλά. Ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στα πόδια και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είμαι πανέτοιμος».

Νιώθεις δυνατός να συνεχίσεις στα 40 σου;

«Φυσικά. Έχω καλή φυσική κατάσταση και σίγουρα μπορώ να προσφέρω. Σίγουρα τα χρόνια περνάνε αλλά μετράει πολύ η υποδομή ενός αθλητή και κυρίως η καρδιά».

Θα μείνεις στον Άρη;

«Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο. Αν μου κάνει πρόταση να μείνω θα το συζητήσουμε. Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε εκπληκτικό πρώτο γύρο, πήγαμε καλά στην Ευρώπη. Αν δεν τραυματιζόμουν ίσως και να μπαίναμε στην 4αδα του πρωταθλήματος διότι όπως αποδείχτηκε όλες οι ομάδες στηρίχτηκαν σε δύο πασαδόρους. Από τον Ιανουάριο ο Άρης έπαιζε με μοναδικό πασαδόρο τον Χαριτωνίδη που και αυτός λόγω μεγάλης επιβάρυνσης έσφιγγε τα δόντια και έπαιζε. Θεωρώ πως η φετινή ομάδα του Άρη ήταν από τις καλύτερες με πολύ πάθος και ψυχή».

Πηγή: volleyleague.gr

Σχετικά άρθρα

  • Νέος προπονητής στον ΑΣ Ωραιοκάστρου ο Θόδωρος Μποζίδης
    Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του ΑΣ Ωραιοκάστρου στην Β΄εθνική ΕΠΕΣΘ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θόδωρος Μποζίδης. Ο θρυλικός πασαδόρος της εθνικής ανδρών και του πρωταθλήματος της  Volleyleague, να σημειωθεί ότι κρέμασε τα παπούτσια του πέρυσι σε ηλικία 46 ετών και ξεκίνησε αρχικά την προπονητική του καριέρα στις γυναίκες του Ατρόμητου Τριαδίου, επίσης στην Β΄εθνική ΕΠΕΣΘ.
  • Φιλανθρωπικός αγώνας Μυγδονιακού-Άρη
    Φιλανθρωπικό αγώνα νεανίδων για ιερό σκοπό, διοργανώνουν στις 23/12 Μυγδονιακός και Άρης στο ΔΑΚ Μυγδονίας.

  • Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Άρη
    Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Γιώργου Κασιμάτη εξέδωσε το ΤΑΠ Άρης η οποία αναφέρει:

  • MVP η Σιμόν Καστανιέντα
    Η Σιμόν Λιαννές Καστανιέντα του Άρη είναι η MVP της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.
  • Α.Σ.Άρης: Ψάχνει την τετράδα
    Με τον Δημήτρη Σολκίδη για τέταρτη σεζόν στον πάγκο του, o Άρης θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να βρεθεί, μετά από τις δύο τελευταίες άκαρπες προσπάθειες, στην τετράδα του πρωταθλήματος.