1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2018 13:21

Ασημένιο μετάλλιο στη Μπαρανκίγια ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ

Του Γιώργου Γκολέμα

Στους αγώνες της τελικής φάσης για το πρωτάθλημα των χωρών Central America & Caribbean΄s που έγιναν στην Μπαραγκιτα της Κολομβίας από 28 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου έλαμψε το αστέρι του Λίμπερμαν Αγκάμεζ.
Ο Κολομβιανός διαγώνιος μπόρεσε και οδήγησε για πρώτη φορά την Εθνική του ομάδα στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, νικώντας στα ημιτελικά την Βενεζουέλα με 3 - 2 (κερδίζοντας 39 πόντους), και στον επόμενο αγώνα την Κούβα επίσης με 3 – 2 (κερδίζοντας 36 πόντους). Στον τελικό η ομάδα της Κολομβίας έχασε από το Πουέρτο Ρίκο με 3 – 0! Στις 11 Αυγούστου ο Αγκάμεζ πετάει για Κορέα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Σχετικά άρθρα

  • Ιβαν Μίνα: «Σπουδαία χρονιά μαζί με τον ΟΦΗ»
    «Ήρθα στον ΟΦΗ για να δώσω το 100% και να κάνω μια πολύ καλή χρονιά, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα» τονίζει ο 23χρονος διεθνής (1μ98) Κολομβιανός ακραίος του ΟΦΗ, Iβάν Αντρές Ουρτάδο Μίνα, ο οποίος διακρίθηκε στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, καταγράφοντας 17 κερδισμένους πόντους.
  • Ποιόν Έλληνα ευχαρίστησε ο Αγκάμεζ
    Στους αγώνες της τελικής φάσης για το πρωτάθλημα των χωρών Central America & Caribbean΄s που έγιναν στην Μπαραγκιτα της Κολομβίας ο  Λίμπερμαν Αγκάμεζ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην καριέρα του.
  • Η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε και επίσημα τον Αγκάμεζ
    Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα 29/12, τον γνωστό μας από τη θητεία του στην χώρα μας, Λίμπερμαν Αγκάμεζ, μαζί με την απόκτηση του διεθνή ακραίου των ΗΠΑ, Γκάρετ Μουαγκουτούτια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.