1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2018 00:13

«Μπαλωθιά» ΟΠΕΡ στις Αμαζόνες με 3-1!

Η μεγαλύτερη έκπληξη της 14ης αγωνιστικής του Ά ομίλου της Α2 πραγματοποιήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου να λυγίζει με 3-1 σετ τις Αμαζόνες που είναι μία από τις διεκδικήτριες της ανόδου.

Χωρίς να υστερήσει καμία αθλήτρια, ο Γιώργος Μενδρινός είδε τη συγκέντρωση και το πάθος των παικτριών του να αποδίδουν «καρπούς». Μάλιστα, στα πρώτα δύο σετ ήταν απόλυτα κυρίαρχες, κερδίζοντας με το ίδιο σκορ (25-22). Η αντίδραση, βέβαια, των φιλοξενούμενων ήρθε στο γ’ σετ, επικρατώντας με 17-25.

Στο 4ο και πιο κρίσιμο σετ, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Καμία ομάδα δε μπόρεσε να ξεφύγει στο σκορ, αλλά στο τέλος μίλησε η ψυχή των γηπεδούχων.

Με ατομικό μπλοκ της Κλεισιάρη, το φινάλε βρήκε ένα «κουβάρι» στο κέντρο του γηπέδου, πανηγυρίζοντας μία πολύ σπουδαία επιτυχία.Μάλιστα, με αυτό το τρίποντο ξεπέρασαν την Ηλιούπολη στη βαθμολογία, φτάνοντας στην 7η θέση, ενώ πλέον απειλεί και τον Ποσειδώνα λουτρακίου.

Τα σετ: 25-22, 25-22, 17-25, 26-24.

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γιώργος Μενδρινός): Κλεισιάρη, Πετρακάκη, Τσελάνη, Σουιτσμέ, Μαγκανάρη, Κογεράκη, Βροντάκη –λ, Καφίρη, Καλορμάκη, Τρίμα –λ, Πίσσα, Παπαδάκι, Μανούρη, Μπεμπή.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Σ. Νικολάκης): Αυγοκλούρη, Τσακουμή, Βαρουδάκη, Μαγγέλ, Μερκούρη, Στάγια, Αγραβάνη, Ιωσηφίδη –λ, Γκιαούρη, Πολίτη, Παπαδέδε.  

 

Πηγη:rethymnosports.gr

 

Α2 Γυναικών

- Α' όμιλος - 14η αγωνιστική

ΑΣ Ηλιούπολη - ΓΣ Μεσσηνιακός 2-3 (13-25, 25-12, 20-25, 25-23, 12-15),ΑΕ Αγ. Παρασκευής - Άρτεμις Κορυδαλλού 0-3 (18-25, 19-25, 9-25), Ποσειδών Λουτρακίου-Κύδωνας Χανίων 3-0 άνευ αγώνα

Κυριακή 28/1
Ρεθύμνου, 15.00 ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΟΝ Αμαζόνες, 3-1. (25-22, 25-22, 17-25, 26-24).

 

Σχετικά άρθρα

  • Pre League Γυναικών: Μονομαχία τετράδας στην Καλαμάτα, σκληρές μάχες σε Κηφισιά, Αιγάλεω
    Τα ντέρμπι σε Καλαμάτα και Ζηρίνειο είναι τα δύο ματς που ξεχωρίζουν στην 4η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών.Αρχικά στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα έχουμε το σπουδαίο ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τις Αμαζόνες.
  • «Μίμης Παπαδόπουλος»: Ασταμάτητες Αμαζόνες «μπλόκαραν» 3-1 τον Απολλώνιο
    Οι Αμαζόνες ήταν οι νικήτριες του τουρνουά ««Μίμης Παπαδόπουλος» που διοργάνωσαν στην έδρα τους (7-8/10), καθώς στον τελικό επικράτησαν με ανατροπή 3-1 (23-25, 25-15, 25-21, 25-13) του πολύ ανταγωνιστικού Απολλώνιου που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Volley League.
  • Συνεχίζει Αμαζόνα και τη νέα χρονιά η Κατερίνα Κορρέ
    Αμαζόνα και τη νέα περίοδο θα παραμείνει η Κατερίνα Κορρέ. Η ταλαντούχα 17 χρονη (1μ93) διεθνής ακραία-διαγώνια που επέστρεψε πέρυσι στο σύλλογο της Ν. Ερυθραίας από το Μαρκόπουλο, συμφώνησε με την διοίκηση του ΑΟΝΝΝΕ να παραμείνει στο ρόστερ και να τον ενισχύσει επιθετικά και στη νέα Πρι Λιγκ.
  • Στο κέντρο των Αμαζόνων θα μπλοκάρει η Χριστίνα Νικολαϊδη
    Την ανανέωση της συνεργασίας με την Χριστίνα Νικολαϊδη ανακοίνωσαν οι Αμαζόνες. Η 17χρονη εξαιρετικά ταλαντούχα και παθιασμένη κεντρική (1μ86) έδωσε τα χέρια για δεύτερη χρονιά με την διοικηση της ομάδας της Ν. Ερυθραίας, και αναμένεται να την βοηθήσει καθοριστικά στην προσπάθεια για διεκδίκηση της ανόδου στη Volley League.
  • Δεν θα προσφύγουν στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. οι Αμαζόνες Μαΐστρου

    Η νομική υπηρεσία της Ε.Ο.ΠΕ. προέτρεψε τις Αμαζόνες Μαΐστρου να κάνουν την ένσταση κατά της απόφασης της Ε.Σ.ΠΕ.Θ.Ρ. στο Α.Σ.Ε.Α.Δ., καθώς οι αποφάσεις κάθε Ένωσης έχουν διοικητική αυτοτέλεια και δεν είναι το αρμόδιο όργανο η ομοσπονδία. Η Ε.Ο.ΠΕ. δεν μπορεί να εκδικάσει ενστάσεις σωματείων που ανήκουν στις Ενώσεις, παρά μόνο σωματείων που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα ευθύνης της. Στην ανακοίνωση τους όμως οι Αμαζόνες τονίζουν ότι δεν θα προσφύγουν τελικά στο Α.Σ.Ε.Α.Δ..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.