Εκτυπώστε τη σελίδα
07-04-2013 18:09

Ολυμπιακός σε ΕΟΠΕ: «Πάρτε τα μέτρα σας αλλιώς θα βρεθείτε προ εκπλήξεων»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έστειλε επιστολή στην ΕΟΠΕ και ζητάει να πληροφορηθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει για την ασφαλή διεξαγωγή του 3ου τελικού του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών την Δευτέρα 8/4 στη Νέα Φιλαέλφεια μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Θέτει μια σειρά ερωτημάτων και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προκειμένου να μην γίνουν επεισόδια και επιθέσεις σε αθλήτριες όπως στην περίπτωση της Αρετής Τέζα. Η επιστολή:
«Σε σχέση με τον επικείμενο αγώνα της ομάδος μας με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΚ θα θέλαμε να σας τονίσουμε τα παρακάτω :

1.Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο ίδιο γυμναστήριο, παρ΄όλες  τις επισημάνσεις μας προς εσάς και ιδιαίτερα στον κομισάριο του αγώνα κ. Σύλλα, πέριξ του αγωνιστικού χώρου περιφέροντο κατά την διάρκεια του αγώνα οπαδοί της γηπεδούχου ομάδος ανενόχλητοι.

2.Ο κ. Σύλλας ως κομισάριος του αγώνος και Πρόεδρος της ΚΕΠ ενώ όφειλε να προστατεύσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να μην επιτρέψει εκ των προτέρων και πριν την έναρξη του αγώνος ,να εισέλθουν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδος, αντ’ αυτού καθόταν σε μια καρέκλα δίπλα στην γραμματεία και απλά ήταν θεατής των γεγονότων.

3.Αποτελεσμα όλης αυτής της ασυδοσίας ήταν η πρόκληση σωματικής βλάβης σε αθλήτρια μας από έναν εκ των οπαδών της γηπεδούχου που ευρίσκοντο εντός του αγωνιστικού χώρου με την ανέχεια των παραγόντων του αγώνος.

4.Επειδη τα παθήματα γίνονται μαθήματα θεωρούμε ως δεδομένο ότι τουλάχιστον στον αγώνα αυτόν θα πράξετε τα αυτονόητα, δηλαδή θα απαγορεύσετε την είσοδο πέριξ του αγωνιστικού χώρου σε οπαδούς της γηπεδούχου ομάδος.

Θεωρούμε ότι θα απαγορεύσετε την τοποθέτηση πλαστικών καρεκλών ώστε ο περιβάλλον χώρος από τον αγωνιστικό θα είναι πεντακάθαρος από παρείσακτους.

Θεωρούμε ότι θα δώσετε διαπιστεύσεις σε αυτούς που θα κρίνετε ότι πρέπει να είναι πέριξ του αγωνιστικού χώρου ,τους οποίους θα πρέπει να γνωρίζουμε.

Θεωρούμε ότι θα δημιουργήσετε έναν χώρο για τους επισήμους πάνω στις κερκίδες και όχι εντός του αγωνιστικού χώρου.

Θεωρούμε ότι θα προστατεύεστε την αποστολή της ομάδος μας πριν, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνος.

Θεωρούμε ότι θα καλέσετε τον αθλητικό εισαγγελέα να παρευρεθεί στον συγκεκριμένο αγώνα λόγω της κρισιμότητας του.

Θεωρούμε ότι θα συνεργαστείτε με την αστυνομία και θα κάνετε την δουλειά σας και οι δυο φορείς για την ασφάλεια της ομάδος μας.

Θεωρούμε ότι θα κάνετε τα ΠΑΝΤΑ για να διασφαλίσετε ομαλές συνθήκες για την διεξαγωγή ενός τελικού  αντάξιου των δυο ομάδων που παίζουν.

Αντίθετα επειδή δεν πρόκειται να γίνουμε θεατές δεύτερου έργου που θα κινδυνεύει η ασφάλεια των αθλητριών μας, σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχουμε πάρει απόφαση, εάν υπάρξει προσπάθεια εκφοβισμού ή προπηλακισμού κάποιας ή κάποιων εκ των μελών της αποστολής μας, θα προβούμε σε ενέργειες που θα είναι πολύ δυσάρεστες γι’ αυτούς που διαχειρίζονται το πρωτάθλημα .

Εμάς μας ενδιαφέρει να παιχτεί ο αγώνας σε ομαλές συνθήκες και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα, ελπίζουμε το ίδιο να επιθυμείτε κι εσείς.
Περιμένουμε λοιπόν να μας ενημερώσετε τι προτίθεστε να κάνετε ώστε να αποφευχθούν τα αρνητικά δεδομένα του προηγούμενου αγώνα στο συγκεκριμένο γυμναστήριο»


9 σχόλια

 • Comment Link AEKVCfan Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 19:03 posted by AEKVCfan

  grigoris- για όσους δεν γνωρίζουν τα ευρωπαικά ματς με ανοιχτές τις κάτω κερκίδες τα παίξαμε...

  και εν τέλει επειδή υπάρχουν 10 κάφροι σε όλη την ομάδα δεν είναι όλοι έτσι..ούτε έχουν χρώμα οι κάφροι..έλεος δηλαδή.. μην ξαναπιάσουμε τη συζήτηση για τα γεγονότα του 08..κουράστηκα...
  ας το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο κι ας γίνει με τον πιο ειρηνικό τρόπο... δεν είπε κανείς πως θέλω το αντίθετο...

 • Comment Link grigoris- Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 16:37 posted by grigoris-

  πρέπει να υπάρχει κάποια απόσταση μεταξύ κερκίδας και αγωνιστικού χώρου για όσους δεν γνωρίζουν.Εμείς δεν ζητάμε να μας προστατεύσουν οι αθλήτριες σας.Ούτε μας ενδιαφέρει τη κάνει ο Οικονόμου όταν τρώμε τις κλοτσιές.Και ο Παναθηναικός έχει γεμάτο γήπεδο αλλά τέτοια δεν συμβαίνουν για να μην αναφερθώ στους απολίτιστους νησιώτες σε Σύρο και Νάξο.Αν είσαι κάφρος θα είσαι και με γεμάτο και με άδειο γήπεδο.

 • Comment Link AEKVCfan Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 16:25 posted by AEKVCfan

  Θεωρούμε ότι θα προστατεύεστε την αποστολή της ομάδος μας πριν, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνος.

  ^ γιατί φίλε; εσείς το κάνατε στο δεύτερο γύρο μέσα στου ρέντη; γιατί εγώ είδα τις αθλήτριες αλλά και τον προπονητή σας να ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, σε αντίθεση με τις δικές μας που φεύγουν όλες μαζί...
  εγώ είδα έναν κύριο σωτήρχο να απευθύνεται στον κύριο οικονόμου λέγοντας του "τι με κοίτας; φύγε."
  γιατί εγώ πρέπει μια ζωή να σε σέβομαι... ;;
  κι αν μιλήσουμε για τους οπαδούς, ναι ρε φίλε είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν μόνο στην ΑΕΚ, αφού το ρέντη είναι μονίμως άδειο.. δεν το επικροτώ, ίσα ίσα το καταδικάζω. απλά λέεεεω εγώ τώρα...
  αα και τελείως τυπικά να ξέρετε πως έχει και κάτω κερκίδα.. κι αν αυτές ανοιχτούν παύει να είναι αγωνιστικός χώρος.

 • Comment Link ashe Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 16:09 posted by ashe

  Eδώ τους πείραζε που πανηγύριζε η Κωνσταντίνου έχουν μπερδέψει τα αθλήματα οι ΑΣΧΕΤΟΙ.