Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-04-2013 17:01

Ο... τελικός των τελικών

Τα… ψέματα τελείωσαν. Αύριο, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 γυναικών. Ο δικέφαλος έχασε δύο φορές την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά και να πάρει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο, γιατί οι ερυθρόλευκες αποδείχθηκαν έτοιμες για να κάνουν την ανατροπή και να διεκδικησουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας.

Ο τεχνικός της Ένωσης Απόστολος Οικονόμου, που έχασε την Σία Τοτσίδου στον πρώτο αγώνα, πριν κάνει την οποιαδήποτε αναφορά στην αυριανή μάχη είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική Κορασίδων για την εξαιρετική της παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την πρόκριση της στο Παγκόσμιο της Ταϋλάνδης. Αυτή η επιτυχία είναι ένα πολύ καλό νέο για το βόλεϊ και μας έκαναν όλους υπερήφανους».

Όσον αφορά το ματς με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Εδώ που έχουμε φτάσει τα λόγια περιττεύουν. Σίγουρα στα δύο προηγούμενα ματς είδαμε τις αδυναμίες μας, έχουμε δουλέψει ώστε να τις διορθώσουμε, αλλά αυτό που υπόσχομαι στον κόσμο είναι ότι σ’ αυτό το ματς όλα η ομάδα θα κάνει κατάθεση ψυχής προκειμένου να πανηγυρίσουμε τον τίτλο μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο να μας υποστηρίξει με κόσμιο τρόπο και να είναι σίγουροι ότι θα τους δικαιώσουμε. Ο τρίτος τελικός είναι ένα παιχνίδι όπου πέρα από οποιαδήποτε τακτική ή τεχνική ανάλυση θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο», ενώ συγκρίνοντας τα με τους δύο προηγούμενους σημείωσε: «Αυτό το ματς είναι τελείως διαφορετικό. Αυτό το ματς το κερδίζεις και κατακτάς τον τίτλο».

Χωρίς προβλήματα και άγχος

Από την άλλα πλευρά, ο Τέλης Σωτήρχος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ η ψυχολογία των αθλητριών είναι στα… ύψη. «Είναι πολύ σημαντικό το ότι δεν έχουμε προβλήματα σοβαρών τραυματισμών. Από κει και πέρα δεν χρειάζεται ατή τη στιγμή να λέμε μεγάλα λόγια και πολλές κουβέντες. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το τρίτο βήμα το οποίο έχουμε δείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών. Η ομάδα θα κατέβει να παίξει χωρίς κανένα άγχος. Το άγχος το έχει ο αντίπαλος όχι εμείς. Εμείς ήδη έχουμε πετύχει πολλά με την ανατροπή, αλλά σίγουρα τώρα θέλουμε να την ολοκληρώσουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16.30 και θα μεταδοθεί από την ΕΤ1.

Διαιτητές θα είναι οι Καραμπέτσος, Ράπτης. Παρατηρητής: Ακαρέπης.

Επόπτες θα είναι οι Ράντζου, Χαμπηλού, Μ.Οικονόμου, Λιδορικώτη. Γραμματεία: Νικολοπούλου.

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link salia Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 16:28 posted by salia

    Οικονόμου ξύπνα και στους άλλους δύο τελικούς αν κέρδιζες θα έπαιρνες τον τίτλο. Σαν πρόβατο σε σφαγή πάει η ομάδα σου.