1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2017 14:01

Το «αντίο» του Περικλή Μπακοδήμου στην Άννα

Ο κόσμος του βόλεϊ ακόμα δεν έχει χωνέψει τον άδικο χαμό της Άννας Ξερικού, που έφυγε άδικα από τη ζωή. Συγκλονισμένος είναι και ο υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων Περικλής Μπακοδήμος που με μήνυμα του στον λογαριασμό του στο facebook είπε το δικό του «αντίο» στην Άννα.

Αναλυτικά:

Σε γνωρίσαμε μικρό κοριτσάκι όταν ήρθατε απο Βραζιλία και ανοίξατε το μικρό καφεκοπτείο στο Άνω Καλαμάκι .

Μένατε ένα στενό πιο πάνω από το πατρικό μου και έψαχνες να μάθεις βόλλευ. Σε αγκαλιάσαμε γιατί πάντα γελούσες όταν ακόμη το Ελληνικό Βόλλευ δεν σε ήξερε και δεν ήξερε το χαμόγελο σου.

Πέταξες όμως ψηλά και πέτυχες πολλά σαν αθλήτρια και πάλεψες τη ζωή μόνη σου. Έχασες πατέρα και αδελφό και δεν το έβαλες κάτω. Πήγες μακριά στην Βραζιλία και πάλευες τη ζωή με χαμόγελο παρά την μοναξιά και τις δυσκολίες. Φαίνεται ο Παράδεισος ζήλεψε το γέλιο σου και σε πήρε κοντά του.

Γιατί ρε Μπουμπού έφυγες έτσι και κανένας μας δεν θα σου πεί ένα αντίο εκεί μακριά;

Καλό Παράδεισο Αννούλα μας γιατί εκεί είναι η θέση σου αλλά βιάστηκες ρε ΜΠΟΥΜΠΟΥ.

Σχετικά άρθρα

  • Όταν η Άννα έγραφε ιστορία με την Λία
    Δείτε μέσω του volleynews.gr φωτογραφίες και αποκόμματα εφημερίδων την εποχή που η Άννα Ξερικού εντυπωσίαζε με τις επιδόσεις της στην άμμο, με συμπαίκτρια την Λία Μήτση που μας παραχώρησε το υλικό από το προσωπικό της αρχείο και την ευχαριστούμε γι'αυτό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.