1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2013 21:25

Σε Κύμινα, Μαρκόπουλο και Ανατόλια στα κόκκινα το «θερμόμετρο» της σωτηρίας

Συγκλονιστική αναμένεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 των γυναικών, αφού τρεις ομάδες «μάχονται» για να αποφύγουν την κατάταξη στην 10η θέση που οδηγεί στην Α2.


Εκεί θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και Τράχωνες, ενώ Μακεδόνες Αξιού, Μαρκόπουλο και Ανατόλια είναι σε δύσκολη θέση. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου.

Όλα τα ...μάτια θα είναι στραμμένα σε Κύμινα, Μαρκόπουλο και στην έδρα του Ανατόλια, στα γήπεδα δηλαδή που θα κριθεί η σωτηρία.

Οι Μακεδόνες Αξιού υποδέχονται τον ...αδιάφορο ΟΠΕ Ρεθύμνου που έχει εξασφαλίσει την είσοδο στην τετράδα, θέλουν νίκη και παράλληλα απώλεια βαθμών για Μαρκόπουλο και Ανατόλια. Σε ισοβαθμία υπερτερεί η ομάδα του Μανώλη Σκουληκάρη.

Δύσκολο έργο για το Μαρκόπουλο που φιλοξενεί τον Ηρακλή και ξέρει πως αν κερδίσει «καθαρά» ότι και αν κάνουν οι άλλοι δύο συν-διεκδικητές θα παραμείνει στην κατηγορία.

Το Ανατόλια παίξει εντός έδρας με τον τρίτο της βαθμολογίας Ηρακλή Κηφισιάς και σε περίπτωση που πάρει «τρίποντο» σώζει την κατηγορία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στους αγώνες του Μαρκόπουλου και των Μακεδόνων Αξιού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στου Ρέντη, οι Τράχωνες τα Βριλήσσια που θα κινδυνέψουν μόνο σε τετραπλή ισοβαθμία με Μακεδόνες Αξιού, Μαρκόπουλο και Ανατόλια, αφού υπολογιστούν τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αν και αδιάφορο βαθμολογικά, υψηλό ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Η Ένωση θα παίξει για τη διατήρηση του αήττητου και οι «πράσινες» για να κλείσουν με νίκη μια πολύ δύσκολη χρονιά που ...σώθηκε στο τέλος.

Διαβάστε εδώ τι ισχύει για τις ισοβαθμίες στην υπόθεση παραμονής.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
(22η αγωνιστική) 

Σάββατο 16/3/2013
Μαρκοπούλου, 19.00: ΑΟ Μαρκοπούλου- ΓΣ Ηρακλής, Οικονόμου Β.-Μιχαήλογλου, Μαυρικίδης
Μ.Μερκούρη: 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, Παπαστάμος-Μεταξά, Πολίτης
Αλίμου, 19.00: ΑΟ Τραχώνων -ΦΟ Βριλησσίων, Μουλά Ε.-Πρέντζας, Τριανταφύλλου
Ανατόλια, 19.00: ΣΑΑΚ Ανατόλια - ΓΣΚ Ηρακλής, Κωνσταντινίδης-Μπέλλος, Καραγιάννης
Κυμίνων, 19.00: ΑΣ Μακεδόνες - ΟΠ Ρεθύμνου, Δανιηλίδου-Κυριακόπουλος, Βανδώρος
Πανελληνίου, 19.00: ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Αθηνών, Μυλωνάκης-Τσίτσικας, Ακαρέπης

2 σχόλια

  • Comment Link Νικος21 Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 21:46 posted by Νικος21

    Μεγαλεία και φιέστα σωτηρίας για τον παναθηναϊκό.Και του χρόνου φάπα λέει.Κοίτα μη σου ψειρίσει κανενα Ρέθυμνο τη Βασιλαντωνάκη και τρέχεις.

  • Comment Link ddd Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 19:35 posted by ddd

    στην τετραπλή ισοβαθμία πέφτει το ανατόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.