1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-08-2016 13:41

Νικολούζος: «Το μπιτς βόλεϊ μετατρέπεται σε επιχείρηση με ονοματεπώνυμο»

Ο πρόεδρος του Σαρωνικού, Στάθης Νικολούζος ζητά από τον Θανάση Ρέρρα να του απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία της ΕΟΠΕ με την Έφη Σφυρή.
Αναλυτικά


«Σχετικά με την απάντηση σας στην επιστολή που υπέγραψα εκ μέρους του σωματείου μου σχετικά με την μεροληπτική στάση που έχετε επιδείξει σε συγκεκριμένα άτομα του χώρου έχω να σας δηλώσω τα εξής:

Το beach volley το έχετε ήδη μικρύνει αρκετά με τις αποφάσεις σας και τα έργα σας και δεν χρειαζόταν η επιστολή για να μικρύνει, επειδή εμείς είμαστε σωματείο και όχι επιχείρηση θα ήθελα να μου γνωρίσετε αν γνωρίζετε ως «πρόεδρος» του beach volley όπως αποκαλείτε τον εαυτό σας ποιους προπονεί η ομοσπονδιακή προπονήτρια, σημαιοφόρος του λιμενικού Ευφροσύνη Σφυρή, πότε συνόδεψε; αν συνόδεψε εθνική ομάδα beach volley, πότε πραγματοποιεί τις προπονήσεις και πόσες ώρες ασχολείται με τα καθήκοντα που τις έχετε αναθέσει;

Δεν θέλω να σας διαφεύγει ότι εσείς μπορεί να πήρατε μια απόφαση αλλά το Ελληνικό δημόσιο της καταβάλει τον μισθό της και την έχει παραδώσει στην ομοσπονδία για να παρέχει συγκεκριμένο έργο.

Αν γνωρίζετε που οφείλετε να γνωρίζετε ότι διευθύνει την ιδιωτική ακαδημία beach volley και γήπεδα beach volley ταυτόχρονα με τα καθήκοντα της ομοσπονδιακής προπονήτριας, εμπορεύεται αξεσουάρ του αθλήματος, διοργανώνει τουρνουά με χορηγούς εταιρείες μεταξύ άλλων συμπληρωμάτων διατροφής;
Το ότι της χορηγείται wild card από τον Δεκέμβριο κάθε έτους για να δώσετε κίνητρο συμμετοχής στα τουρνουά που διοργανώνονται με το όνομα της είναι ΄΄ πλημμέλημα ΄΄ μπροστά στην αντιμετώπιση που έχετε εσείς για το άθλημα.

Όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σημασία για την ομοσπονδία κύριε Ρέρρα αλλά συμβαίνουν με τον τίτλο του ομοσπονδιακού προπονητή.
Ποιος λοιπόν είναι επιχείρηση κύριε Ρέρρα;

Μήπως εσείς μετατρέπεται με την ανοχή σας το beach volley σε επιχείρηση με ονοματεπώνυμο;

Στάθης Νικολούζος
Πρόεδρος Α.Ο. Σαρωνικός Αίγινας»

2 σχόλια

  • Comment Link ΠΑΡΕΛΘΟΝ Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 15:22 posted by ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Σωστα,οταν ο Νικολουζος πεταγε λασπη στους αλλους μεσω του blog του ηταν καλα,τωρα που μιλαει για τα εργα και ημερες της Διοικησης Μαυροματη δεν αρεσει....
    Το μεγαλι του ατοπημα ειναι οτι παει με τους διαφωνουντες-συνδιοικουντες ολα αυτα τα χρονια......επαναλαμβανει τα ιδια λαθη...

  • Comment Link Snake Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 11:26 posted by Snake

    Να μιλάει και ο Νικολούζος????Τι άλλο θα ακούσουμε???

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.