1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
04-03-2015 01:10

Αγώνας... παράσημο για τον Πανναξιακό

Η ιστορία έχει ήδη γραφτεί. Ο Πανναξιακός βρίσκεται στους «8» του Challenge Cup και μετρά τις ώρες για να αγωνιστεί με την Ουραλότσκα και να κάνει το καθήκον του. Η ομάδα των Κυκλάδων υποδέχεται στις 19.00 το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης.

Στο νησί των Κυκλάδων βρίσκεται η 8 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ουραλότσκα, η οποία έφτασε και πέρσι ως τον τελικό του CEV Cup, αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει πολύτιμο τρόπαιο, χάνοντας από την Φενέρμπαχτσε.

Η ρώσικη υπερδύναμη θεωρείται το φαβορί για την αναμέτρηση, και πώς να μην είναι άλλωστε όταν έχει μεγάλα ονόματα στη σύνθεση της και ένα θρυλικό προπονητή στον πάγκο της. Ο λόγος για τον Νικολάι Καρπόλ, ο οποίος λίγο πολύ ξέρει τα ελληνικά μέρη, αφού έχει βρεθεί ξανά στη χώρα μας. Η Ουραλότσκα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό πριν δύο χρόνια, αλλά ο Καρπόλ δεν ήρθε στην Αθήνα. Τελευταία του επίσκεψη ήταν το 2004 όντας προπονητής της Εθνικής Ρωσίας. Η δουλειά του τον έχει φέρει στο βάθρο, αφού έχει κατακτήσει τα πάντα. Ωστόσο, είναι γνωστός για τα νεύρα του, τα οποία ξεσπά συχνά πάνω στις αθλήτριες. Για τον Πανναξιακό είναι ήδη επιτυχία και παράσημο που αντιμετωπίζει μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και μεγάλο προπονητή.

Ο 77χρονος τεχνικός, από το απόγευμα της Δευτέρας απολαμβάνει τη θάλασσα και τις ομορφιές της Νάξου με τις παίκτριες του και δηλώνει:

«Δεν μας ενόχλησε το μακρινό ταξίδι γιατί είμαστε σε ένα πανέμορφο μέρος, απολαμβάνοντας μια καταπληκτική φιλοξενία», ξεκαθάρισε λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του ο κ. Καρπόλ και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση, αλλά γνωρίζω ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Έχουμε μια εικόνα από τον Πανναξιακό, αλλά πρέπει να παραδεχθώ ότι δεν είναι ξεκάθαρη. Ωστόσο ο αντίπαλος μας είναι στην 2η θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος κι εμείς είμαστε στην 6η θέση στην Ρωσία».

Από την ελληνική πλευρά, ο Βούλγαρος Ατάνας Πετρόφ είπε: «Οι δυσκολίες του αγώνα είναι δεδομένες κι έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουμε δώσει. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ένα διαφορετικό στιλ, που παίζει βόλεϊ της παλαιάς σχολής, αλλά είναι υψηλού επιπέδου», τόνισε ο Ατάνας Πετρόφ με τον Βούλγαρο τεχνικό να επιζητά από το αυριανό παιχνίδι: «μια καλή αγωνιστική παρουσία και να τους κάνουμε νε ιδρώσουν για να μας κερδίσουν. Έχουμε εικόνα για την Ουράλοτσκα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με τους αντιπάλους που είχαμε μέχρι τώρα καθώς συμμετέχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου».

Η κεντρική της ομάδας, Άννα Σαλούστρου δήλωσε στο volleynews.gr:«Έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, θα παίξουμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε όσα μας μας προπόνησε ο κόουτς. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Ήδη έχουμε καταφέρει πολλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.