Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
30-08-2014 21:36

62.000 θεατές στην πρεμιέρα, ούτε εικόνα στην Ελλάδα (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/WORLD/WORLD-CHAMPIONS/2014-MEN/OPENING-CEREMONY folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WORLD/WORLD-CHAMPIONS/2014-MEN/OPENING-CEREMONY/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Οι εικόνες από την τελετή έναρξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Πολωνίας είναι εντυπωσιακές.

Το επιβλητικό εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας γέμισε με 62.000 κόσμο, με τους Πολωνούς να γράφουν ιστορία και να ανεβάζουν οργανωτικά τον πήχη πολύ ψηλά. Βεβαίως δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά σε μια χώρα που το βόλεϊ παίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Aπό την γιορτή του παγκοσμίου βόλεϊ απουσιάζει η Ελλάδα και δυστυχώς κανένα ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο δεν πήρε τα δικαιώματα της διοργάνωσης που μεταδίδεται και στην τελευταία χώρα της Αφρικής.

1 σχόλιο

  • Comment Link Τάκης Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 19:57 posted by Τάκης

    Γιατί να τα πάρει κάποιο ελληνικό κανάλι; Γιατί, ειδικά τη σημερινή εποχή, να πληρώσει για ένα προϊόν το οποίο είναι άκρως αντί-εμπορικό στο ελληνικό κοινό; Ποιος ασχολείται με το βόλεϊ, αυτό καθαυτό, χωρίς να έχει κάποιο άμεσο ενδιαφέρον (με οπαδικά αισθήματα, είτε αυτό λέγεται Εθνική ομάδα είτε σύλλογος); Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι να αναβαθμίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου για το άθλημα, ώστε να υπάρχει πιθανότητα να ξαναγίνει δημοφιλές στην Ελλάδα το βόλεϊ (που, κακά τα ψέματα, ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές)...