1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-04-2014 12:02

Στον... αέρα και το 3ο βιβλίο του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

Σε κυκλοφορία βρίσκεται και το τρίτο ηλεκτρονικό βιβλίο του Μιχαλη Τριανταφυλλίδη με τίτλο «Beach Volley Training – ΑΜΥΝΑ», το οποίο βρίσκεται στην paid εφαρμογή της apple “ibook store” με κόστος 2,49 €.

Το βιβλίο είναι αναρτημένο για εφαρμογές mac και ipad στο παρακάτω λινκ

https://itunes.apple.com/gr/book/beach-volley-training-amyna/id867274494?l=el&ls=1&mt=11


Στις ηλεκτρονικές του σελίδες βλέπουμε και συγκρίνουμε τον ερασιτέχνη με τον επαγγελματία αθλητή σε θέματα τεχνικής, ψυχολογίας και ιδιοσυγκρασίας.

Στην τεχνική, αναλύουμε τα key points που χρησιμοποιεί ένας αθλητής για να έχει καλή άμυνα.

Επιπλέον αναλύουμε όλα τα είδη της άμυνας, δηλαδή την ψηλή άμυνα, την άμυνα στο έδαφος, την άμυνα σε δυνατή επίθεση.


Τα έσοδα από τις πωλήσεις των συνολικά 7 βιβλίων της σειράς θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στον πρώτο αθλητή της τελικής βαθμολογίας έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί μετά και την ολοκλήρωση των 7 τουρνουά των ebook beach volley series.



Το τρίτο βιβλίο προλογίζει ο Παύλος Μπελιγράτης


Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης λέει: «Με τον Παύλο έχουμε στενή και άψογη συνεργασία τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Τον χαρακτηρίζει το πάθος του για το μπιτς βόλεϊ, η εργατικότητα του και η ειλικρίνεια του στις προσωπικές σχέσεις. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές μπιτς βόλεϊ».


Πρόλογος από τον Παύλο Μπελιγράτη


Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τα 7 βιβλία που παρουσιάζει ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης για τις διαφορές μεταξύ του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού beach volley.

Πρόκειται για έναν οδηγό που θα διαφωτίσει και θα διδάξει τους ερασιτέχνες λάτρεις του αθλήματος.

Ο Μιχάλης -εκτός από συνεργάτης τα τελευταία 4 χρόνια σε τουρνουά και εκδηλώσεις που διοργανώνουμε μαζί- για μένα είναι ένας δάσκαλος.

Με την ευγένια του, την αντίληψη του για το άθλημα, αλλά και τις αρετές του κερδίζει μαθητές και φίλους.

Καλή αρχή Μιχάλη! Εύχομαι αυτό το έργο να είναι οδηγός και για επόμενες ενέργειες που μόνο σκοπό θα έχουν να εξελίξουν το άθλημα που τόσο αγαπάμε...



Παύλος Μπελιγράτης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.