1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2014 05:28

Ο Ρουμελιώτης οδεύει προς τη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στην ΑΕΚ από το πρωί της Παρασκευής καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να γίνει αποδεκτή η παραίτηση που υπέβαλε αργά χθες βράδυ ο Απόστολος Οικονόμου.

Άλλωστε σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα εκτός από τον προπονητή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της «Ενωσης» προσανατολίζεται στην περίπτωση του Μανώλη Ρουμελιώτη που πριν λίγες ημέρες παραιτήθηκε από τα Βριλήσσια όταν η ομάδα των βορείων προαστίων αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό και τη θέση του ανέλαβε η Πόλα Κίτσου.

Ο χρόνος πιέζει την διοίκηση της ΑΕΚ καθώς πρέπει να επέλθει ηρεμία στην ομάδα και να γίνει ανασύνταξη δυνάμεων ενόψη του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 γυναικών που θα επαναληφθεί στις 5 Μαρτίου λόγω των διαιτητικών λαθών.

5 σχόλια

  • Comment Link Κώστας Μανδηλάρης Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 15:11 posted by Κώστας Μανδηλάρης

    Η γνώμη μου είναι ότι ούτε τώρα έπρεπε να δημοσιευτεί το σχόλιο του KISMET. Δείχνει εμπάθεια, είναι κακοπροαίρετο και κακόβουλο αφού είναι έτσι διατυπωμένο που αφήνει υπόνοιες κάθε είδους. Παρόλο που προσωπικά δεν έχω κάποια σχέση με το Ρουμελιώτη θεωρώ προσβλητικό ένα τέτοιο κείμενο που κρύβεται (και πάλι) πίσω από την ανωνυμία. Πάντως το ψευδώνυμο πολύ φέρνει προς ανατολή....

  • Comment Link Nargile funboy Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 12:07 posted by Nargile funboy

    Έτσι φαίνεται ότι τον φοβάστε αυτόν τον κόουτς και αρχίσατε από τώρα τη λάσπη! Nargile ΕΡΧΕΤΑΙ ο απολυμένος!!!

  • Comment Link KISMET Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 11:15 posted by KISMET

    Θα το ξαναγραψω μπας και το περασετε αυτη τη φορα. Ο Ρουμελιωτης κανει μονο για αλλα παιχνιδια οχι για βολλευ.Ο νοων νοητω....

  • Comment Link volley1980 Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 06:39 posted by volley1980

    Τώρα ψωνίσατε από χέρι!

  • Comment Link oguestat Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 05:50 posted by oguestat

    Λογικό και αναμενόμενο ήταν..Καραχαλιος βοηθός και πριν λίγες μέρες πρόσληψη Μαργαριτη.Ενας έλειπε ο Ρουμελιώτης. Και πολύ άντεξε ο Οικονομου.Οχι ότι δε φταίει και εκείνος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.