1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2014 18:54

Δεληκώστας:«Τα πάντα ανατρέπονται»

Λίγο μετά τις 16.00 την Πέμπτη έφτασε στην Αλεξανδρούπολη και η αποστολή του Γ.Σ.Λαμία και ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας Κώστας Δεληκώστας που κατάγεται από το Σουφλί και υπήρξε προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δήλωσε στην συνέντευξη τύπου:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω με την ομάδα της Λαμίας σε αυτή τη γιορτή. Το βόλεϊ για τον Έβρο είναι το Εθνικό σπορ και ξέρω πόσο το περιμένουν οι άνθρωποι της Αλεξανδρούπολης. Στον αγώνα που θα δώσουμε με τον Φοίνικα Σύρου το φαβορί είναι ο Φοίνικας. Ο Εθνικός είναι το φαβορί στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Αυτά είναι στα λόγια. Σε ένα φάιναλ-4 τα πάντα ανατρέπονται. Θα παίξουμε χωρίς άγχος για να ανατρέψουμε τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις».

1 σχόλιο

  • Comment Link syros Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 17:08 posted by syros

    Με ολο το σεβασμο, αυτος δεν ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Ειναι μια καλη ομαδα. ΤΙ=ιποτα περισερο, τιποτα λιγοτερο.Γι΄αυτο μην λετε οτι χασατε απο καμια υπερομαδα, κοουτς.Οι ΣΥΡΙΑΝΟΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ βΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.