1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-01-2014 18:34

Τζίμας: «Δεν έχουμε πόλεμο»

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Τζίμας σαν καλός οικοδεσπότης καλωσόρισε όλους στην πόλη του Έβρου για το Φάιναλ 4 του Λιγκ Καπ, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που προέκυψε την τελευταία στιγμή με τις… κομμένες 180 θέσεις θεατών:

«Το φάιναλ-4 του League Cup είναι το μεγάλο στοίχημα του Έβρου, της Αλεξανδρούπολης και του Εθνικού. Η πόλη μας αγαπάει το βόλεϊ, θέλουμε να διοργανώσουμε μια μεγάλη γιορτή αλλά δυστυχώς προσπαθούμε ακόμα να πείσουμε την αστυνομία για τα αυτονόητα. Δεν έχουμε πόλεμο. Έχουμε γιορτή για το άθλημα και όλες οι ομάδες προσπαθούμε να πείσουμε την αστυνομία να μην κάνει νεκρές ζώνες ασφαλείας. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι και οπαδοί του Εθνικού μέσα από την πόλη μας. Είμαστε σίγουροι πως δεν θα γίνουν επεισόδια και το πρωί της Παρασκευής θα κάνουμε προσπάθεια να πείσουμε την αστυνομία. Είναι κρίμα να ρίξουμε βάρος στα μέτρα ασφαλείας και όχι στους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Όλες οι ομάδες και οι φίλαθλοι τους είμαστε μαζί».

Μανώλης Βουκουρεσλής: «Ο Εθνικός στην πρώτη γραμμή»

Ο πρόεδρος του Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Μανώλης Βουκουρεσλής δήλωσε:  «Ο Εθνικός είναι στην πρώτη γραμμή του βόλεϊ για περισσότερο από 40 χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που η Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί μια τόσο μεγάλη διοργάνωση στο ανδρικό βόλεϊ σε συλλογικό επίπεδο. Για μας είναι κάτι το ξεχωριστό. Εργάζονται για αυτή τη διοργάνωση πολλοί άνθρωποι κι όλοι μαζί έχουμε καθήκον να πετύχουμε σε οργανωτικό επίπεδο και να τιμήσουμε τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.