1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2013 00:07

«Πάγκος και Μπόμπι μας έδωσαν νίκη ...ψυχολογίας»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ και είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος.
 
«Είμαστε χαρούμενοι που η επιστροφή ομάδας μας συνοδεύτηκε από μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Παρότι αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, κυρίως κούρασης λόγω του ταξιδιού, τελικά ήρθαν πολλές βοήθειες από τα παιδιά του πάγκου και σε συνδυασμό με επανεμφάνιση του Μπόμπι, πήραμε μία σημαντική νίκη που βοηθάει εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ και στη ψυχολογία μας. Το παιχνίδι εξελίχθηκε ακριβώς όπως το περίμενα. Η Οστράβα ήταν καλή στο μπλοκ αλλά αδύναμη στην υποδοχή, ωστόσο μετά από κάποιο σημείο προσαρμοστήκαμε πάνω στους παίκτες – κλειδιά της και σε συνδυασμό με τη δική μας απόδοση ήρθε η νίκη».
 
Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ από την πλευρά του σημείωσε: «Είμαι καλά αν εξαιρέσουμε την κούραση. Σκεφτείτε ότι μία εβδομάδα πριν φορούσα μπότα στο πόδι και σήμερα έκανα άλματα. Είναι σημαντικό που πετύχαμε την 1η μας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να είμαστε υγιείς γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.