1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2013 22:51

Μονομαχία της ΑΕΚ με την Σβέσατ στο Μετς χωρίς Φερναντέζ, Γιόσοβιτς

Όπως τελείωσε η σεζόν 2012-13 με απουσίες και τραυματισμούς βασικών παικτριών της έτσι ξεκινάει και η νέα αγωνιστική περίοδος για την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Χωρίς τις δύο από τις τρεις ξένες παίκτριες της στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν που μάλιστα δεν θα είναι για το πρωτάθλημα όπως συνηθίζεται αλλά για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και συγκεκριμένα για το CEV Cup.
Η ΑΕΚ την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 20.00 στο γυμναστήριο του Μετς θα αντιμετωπίσει την αυστριακή SVS Post Σβέσατ χωρίς την ισπανίδα Φερναντέζ που ακόμα είναι τραυματίας στον ώμο και χωρίς και τη Σέρβα Γιόσοβιτς (πρώην Μλαντένοβιτς) που ακόμα αναρρώνει από την επέμβαση στο στήθος.

Στην αυστριακή ομάδα αγωνίζονται τρεις Σλοβάκες. Η πασαδόρος Ιβάνα Ζμπούροβα, η λίμπερο Τερέζα Χιντζελέροβα, η κεντρική Νίνα Χερέλοβα και η διαγώνια Ερίκα Σαλαντσίοβα. Προπονήτρια είναι η Σουζάνα Τλστοβίκοβα.

«Η ομάδα μου δεν είναι πλήρης. Θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις απέναντι σε μία καλή και κοντρολαρισμένη ομάδα που έχει τακτικό σερβίς. Εμείς δεν έχουμε δύο βασικά μας στελέχη και κυρίως δεν έχουμε επίσημους αγώνες στα χέρια μας», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Απόστολος Οικονόμου και έκανε κάλεσμα στους φίλους του βόλεϊ να βρεθούν σήμερα το βράδυ στο Μετς.

2 σχόλια

  • Comment Link sia Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 07:39 posted by sia

    τι τη θέλουμε τη μλαντένοβιτς και δεν παίζουμε με σία και λαδένη όλη τη χρονιά, τσάμπα λεφτά.

  • Comment Link alkis Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 12:30 posted by alkis

    δυστυχως με αυτές τις απουσιες και ένα σετ να πάρουμε θα είναι καλό παντός χάλια προγραματισμός φέτος πάμε γερά αεκαρα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.