1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2013 22:19

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Παρί της Σιμάνκοβα στον πρώτο επίσημο ματς της σεζόν

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν 2013-14 δίνει την Τετάρτη (19:00) στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζοντας την γαλλική Παρί για το Cev Cup.

Οι «νταμπλούχες» χωρίς να έχουν δώσει ακόμα επίσημα παιχνίδια, αφού αναβλήθηκαν οι δυο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πιο έτοιμη Παρί αλλά με την βοήθεια του κόσμου της θέλει να κάνει ποδαρικό με το... δεξί στη χρονιά.

Ο τεχνικός Γιάννης Νικολάκης ξεκαθαρίζει στις δηλώσεις του πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών:

«Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη. Αυτή θα επιδιώξουμε να πάρουμε κόντρα και στην Παρί. Η γαλλική ομάδα έχει δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια ενώ εμείς ούτε ένα και έχει στο ρόστερ της έξι ξένες παίκτριες. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας και να καταθέσουμε στο γήπεδο την ψυχή μας. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος μας για να στηρίξει την προσπάθεια μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη. Είναι το πρώτο ματς της χρονιάς, η ομάδα μας, δεν είναι στο σημείο που θα θέλαμε αλλά ξεκινάμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη για να διασκεδάσουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Τα παιχνίδια είναι διπλά και η επόμενη αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 29/10 στο Παρίσι.

Στην Παρί προπονήτρια είναι η Ράνια Μίνκοβα και ξεχωρίζει η παρουσία της Γιάνας Σιμάνκοβα, σύζυγος του Αχιλλέα Παπαδημητρίου που αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό. Επίσης αγωνίζονται η Τζούλια Χοντλ και η ουγγαρέζα Σουζάνα Γιόσα και οι τσέχες Μάγκντα Κραλίκοβα, Σόνια Μικότσκοβα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.