1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
20-10-2013 21:02

Ζαλμάς: «Έχουμε δρόμο ακόμα…» (βίντεο)

Ο προπονητής του Παμβοχαικού, Νίκος Ζαλμάς μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr, για τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, θεωρώντας πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Ζαλμάς στον Γιάννη Μιχαλάκη:

«Είναι η πρώτη μας νίκη, όχι μόνο στα επίσημα ματς, αλλά και όλων των φιλικών αγώνων, και νομίζει ότι έχει να κάνει μόνο με το ψυχολογικό κομμάτι των παιδιών τα οποία, δουλεύουν αρκετά μέσα στο γήπεδο.

Δεν λέει τίποτα άλλο. Σήμερα φανήκαμε πολύ αγχωμένοι, ειδικά στο να τελειώσουμε ένα παιχνίδι που πήγαινε 3-0 εύκολα για μας, αλλά εμείς δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Η ομάδα ακόμα ψάχνει τη χημεία της, σίγουρα και ο τραυματισμός της τελευταίας στιγμής του Τζουστινιάνο, επηρέασε λίγο τις καταστάσεις, αλλά νομίζω πως ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ανταποκρίθηκε πλήρως στα καθήκοντά του και ήταν πάρα πολύ σωστός.

Έχουμε πάρα πολύ μεγάλο δρόμο να διανύσουμε, δεν αλλάζει κάτι στο σενάριο το δικό μας αυτή η νίκη, κυρίως μόνο στον ψυχολογικό, στα παιδιά, για να πάρουν κάποιες ανάσες ότι αξίζει η προσπάθεια που κάνουν μέσα στο γήπεδο».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.