1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-10-2013 20:02

Αναβολή στις υποθέσεις του ΠΑΟ, στις 23/10 για Ντονά η ΕΕΑ

Συνεδρίασε η ΕΕΑ, αλλά δεν μας έκανε και πολύ... σοφότερους. Σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις των χρεών του Παναθηναϊκού, αυτές των Σάκη Ψάρρα και Βασίλη Μηνούδη αναβλήθηκαν αορίστως, ενώ το θέμα του Στάθη Ντονά θα εκδικαστεί στις 23 του μήνα. Την ίδια κατάληξη είχαν και οι υποθέσεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Κηφισιάς. Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ και ο Άρης πέτυχαν τους διακανονισμούς τους και η ΕΕΑ ματαίωσε τις συζητήσεις που τους αφορούν.
Αναλυτικά οι αποφάσεις

1.Αίτηση των αθλητών Δημητρίου Μανιόπουλου και DARRAIDOU PEDRO και του προπονητή Δημητρίου Καζάζη  περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ ΑΕΚ.
ΜΑΤΑΙΩΣΗ συζητήσεως των αιτήσεων

  2. Αίτηση του αθλητή Γκόραν Ιβάνκοβιτς περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ  Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

3.Αίτηση του αθλητή Ρικάρντο Μιτσιέλι περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

4. Αίτηση των αθλητών Βασίλειου Μηνούδη, Ευστάθιου Ντόνα και Αθανάσιου Ψαρρά περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Ο. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ για αθλητές Β. Μηνούδη και Α. Ψάρρα
ΑΝΑΒΟΛΗ για 23-10-2013 για τον αθλητή Ε. Ντονά

 5. Αίτηση των αθλητών Δημητρίου Ριζόπουλου, Αντωνίου Κοντογιάννη και Χρήστου Κιόση και του προπονητή Γεωργίου Οικονομίδη περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Σ. ΑΡΗΣ.
ΜΑΤΑΙΩΣΗ συζητήσεως των αιτήσεων


Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 23-10-2013 και ώρα 12.00

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyball fan Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 09:41 posted by volleyball fan

    είδατε λοιπόν τώρα που δεν υπάρχει Ηρακλής πόσο όμορφα και καλά ρυθμίζονται τα θέματα; Ολα αναβολή κύριοι.Ούτε αφαίρεση βαθμων ούτε άλλες τιμωρίες.Τώρα στο χώρο του ελληνικού βόλει όλα είναι αγγελικά πλασμένα και τακτοποιημένα. Το εμπόδιο Ηρακλής δεν υπάρχει πια.Φρόντισαν γι αυτό οι Μπερμπερογλοτσιργογιαννηδες και καμμιά δεκαριά νοματαίοι της Πανελλήνιας Λέσχης που από ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν. Σιγά μην έχει πρόβλημα ο παο,ο άρης, η κηφισιά και οι λοιποί συγγενεις οι οποίοι κατέπαναληψη στήριξαν όλες τις επιλογές του κου Παντελή στον πόλεμο να διαλύσει τον Ηρακλή. Μα ο Ηρακλής χρωστούσε, θα πούνε κάποιοι.Ναι ,ΝΑΙ ευτυχώς που μόνο ο Ηρακλής χρωστούσε και όλοι οι άλλοι είναι πεντακαθαρίδηδες. Βρε ουρτττττττττττττττ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.