1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2013 22:29

Αρσενιάδης: «Είχαμε... άγνοια κινδύνου, το Σάββατο ξεκινούν τα δύσκολα»

Δεν... πίστευε στα μάτια του ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδη, όταν είδε την ομάδα του για δεύτερη συνεχόμενη φορά να έχει εκπληκτική απόδοση και να κερδίζει τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ. Ο Έλληνας τελικός, ωστόσο τόνισε στο volleynews.gr ότι δεν υπήρχε άγχος από τους παίκτες του, κάτι που δεν θα ισχύει από το Σάββατο που ξεκινούν τα... δύσκολα με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος
«Τα παιδιά έχουν κουραστεί στη προπόνηση. Δεν πίστευα ότι μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να είμαστε τόσο καλοί. Εύχομαι να συνεχίσουμε. Σίγουρα η ομάδα δεν είναι το ίδιο προπονημένη, κάποιοι έχουν κάνει κανονική προπόνηση, κάποιοι έχουν μπει τώρα. Δεν την ξέρουμε καλά την ομάδα, τώρα τη μαθαίνουμε. Είδαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, είμαστε ικανοποιημένοι, χαμογελάμε, αλλά τα δύσκολα αρχίζουν το Σάββατο. Μέχρι τώρα ήταν παιχνίδια χωρίς μεγάλο άγχος για εμάς, με άγνοια κινδύνου. Τώρα έχουμε έναν αντίπαλο που είναι πολύ δυνατός και μπορεί να είναι πιο δυνατός από τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίσαμε σήμερα. Θα είναι ένα πολύ δυσκολότερο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός πλήρης είναι επίφοβος, αλλά ο Φοίνικας αυτή τη στιγμή είναι μια ομάδα που έχει προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά, είναι υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις και έχει δείξει τι ομάδα είναι. Δείχνει ότι θα πάει καθαρά για πρωταθλητισμό. Για εμάς , γνωρίζοντας ότι ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα, πρέπει να είμαστε πολύ προσγειωμένοι γιατί τα πράγματα δεν είναι εύκολα και έχουμε μια ομάδα εξαιρετικά άπειρη και κοντή.  Πρέπει να παίζουμε στα κόκκινα συνεχώς.

Η ομάδα έχει δύο εξαιρετικές εμφανίσεις. Παίξαμε πέντε σετ λίγο πριν το Σάββατο και αυτό είναι πολύ αρνητικό για εμάς. Πρέπει να το διαχειριστούμε και ειδικά σε κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι τελείως απροπόνητοι, έχουν δηλαδή στα πόδια τους μία εβδομάδα προπόνηση και αυτή συντηρητική.

Το 3-2 σε καμία περίπτωση δεν είναι καλό για το παιχνίδι του Σαββάτου. Η νίκη όμως μας κάνει να χαμογελάμε. Πιστεύω ότι η ομάδα, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στα πρώτα παιχνίδια που είμαστε ανέτοιμοι, θα παίξει πολύ καλά. Αλλά στα πρώτα παιχνίδια δε θα πάρουμε ανάσα».

Φιορέλα Μάλο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.