1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2013 00:36

Oργή Ολυμπιακού κατά ΕΟΠΕ για την αναβολή

Με οργή υποδέχτηκαν στον Ολυμπιακό την απόφαση της ΕΟΠΕ για αναβολή τη 1ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών,
 αφού πιστεύουν ότι κρύβει σκοπιμότητα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ομάδες που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις μεταγραφές των ξένων παικτριών.

Σύμφωνα με έρευνα του Ολυμπιακού, μόνο η δική τους ομάδα, του Παναθηναικού και του Πανναξιακού έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές των ξένων παικτριών, ενώ οι 9 υπόλοιπες δεν έχουν δικαίωμα χρησιμοποίησης των αλλοδαπών αθλητριών τους.

Σύμφωνα εξάλλου με επικοινωνία, με τις γηπεδούχες ομάδες, όλες έχουν διαθέσιμα γήπεδα, πλην του Μαρκόπουλου, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ήδη εκδώσει αεροπορικά εισιτήρια αξίας 2500 ευρώ για αυθημερόν μετάβαση στην Κρήτη, προκειμένου να παίξει με τον ΟΠΕΡεθύμνου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, χάνονται όλα τα χρήματα και η ΕΟΠΕ βοηθάει τις 9 ομάδες να αποκτήσουν ξένες παίκτριες.

Αναμένεται μάλιστα να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση, που θα εκφράζεται η οργή του συλλόγου κατά της Ομοσπονδίας.

4 σχόλια

  • Comment Link Libero Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 07:27 posted by Libero

    Όταν μέσα στην ΕΟΠΕ σαν υπάλληλοι είναι γυναίκες, άνδρες , συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των παραγόντων τα κανονίζουν όπως θέλουν. Πως το αγωνιστικό τμήμα έστειλε πρόγραμμα με τα γήπεδα στις ομάδες αφού δεν υπήρχαν άδειες? μόνο στο Μαρκόπουλο το πρόγραμμα δεν έχει γήπεδο... Δεν γίνεται να μιλάνε με τα σωματεία στις 23:00 το βράδυ για να αναβάλουν την αγωνιστική λέγοντας το αναληθές ότι δεν υπάρχουν άδειες και πρέπει να αναβληθούν όλα για να μην γίνουμε ρόμπα.
    Είναι αληθές αυτο που λέει ο Ολυμπιακός ότι μόνο 3 ομάδες έχουν τελειώσει την διαδικασία των μεταγραφών, οπότε τους βόλευε να αναβάλουν την αγωνιστική.

  • Comment Link tifoso di pallavolo Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 13:12 posted by tifoso di pallavolo

    Θα παρακαλούσα το Volleynews. πάντα έγκριτο, να διερευνήσει αυτά που αναφέρονται στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά της ΕΟΠΕ. Επιπλέον όταν η αγωνιστική αναβάλλεται με ευθύνη της ΕΟΠΕ και όχι του σωματείου δεν έχει η Ομοσπονδία τουλάχιστον την ελάχιστη τσίπα να αποζημειώσει το σωματείο που έχει προβεί σε έξοδα αγοράς εισιτηρίων. Ούτε αυτό πια δεν είναι ικανή να κάνει η ΕΟΠΕ;

  • Comment Link PRESS Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 12:22 posted by PRESS

    Άρχισαν τα όργανα...

  • Comment Link anonymous Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 08:46 posted by anonymous

    δηλαδή δε θα δούμε αυτό το σαββατοκύριακο την τεράστια ομάδα που έφτιαξε ο circus-john και ο coffe maker; Οχι ρε τέτοιο χουνέρι, πάνω που θα πλάκωνε και ο κόσμος να πάρει εκατοντάδες διαρκείας για το ανδρικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.