1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2013 00:10

Θα παίξει ο Γιορντάνοφ στη Σύρο;

Toυλάχιστον 10 ημέρες θα μείνει εκτός αγώνων ο Μπόμπι Γιορντάνοφ και μετά θα επανεκτιμηθεί η πορεία της αποθεραπείας του
 από τον γιατρό του Ολυμπιακού Γιώργο Τσικούρη , ενώ σήμερα θα διαγνωσθεί αν επιβαρύνθηκε από τη συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Βούλγαρος διαγώνιος έχει περιοστίτιδα και όπως έδειξε και η μαγνητική τομογραφία που έκανε μετά το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, έχει και θλάση στο υποκνήμιο . Πριν από το ματς με την ΑΕΚ σε κοινή σύσκεψη του Δημήτρη Καζάζη με τη διοίκηση, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί ο παίκτης , μόνο αν παραστεί ανάγκη και ο προπονητής του Ολυμπιακού τον έβαλε στο τέταρτο σετ, προκειμένου να μη χάσει η ομάδα του 3-1 και αποκλεισθεί από το φαιναλ φορ της διοργάνωσης.

Ο Γιορντάνοφ δηλαδή χάνει οπωσδήποτε το ματς με τη Λαμία και οριακά προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Φοίνικα στη Σύρο και τον καθοριστικό αγώνα με την Οστράβα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα αυτά αν βέβαια αποθεραπευτεί σε 10 ημέρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.