1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2013 12:45

«Εκτέλεσαν αυτό που υπηρετούμε...»

Του: Κώστα Ασημακόπουλου:
Αγανάκτηση και απογοήτευση προκάλεσαν οι εξελίξεις στην διοίκηση της ΑΕΚ καθώς ο πρώτος εντός έδρας αγώνας σε επίσημη διοργάνωση εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου μιλώντας στο Goal News ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για όσους εμπλέκονται στο ζήτημα των αδειοδοτήσεων ενώ τόνισε πως όλα έγιναν υπό καθεστώς φόβου και πανικού μετά τα γεγονότα στα Πετράλωνα. «Είναι ο τέλειος ελληνικός γραφειοκρατικός παραλογισμός. Είχαν γίνει συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, της ΕΣΑΠ, της αστυνομίας και τηλεφωνικά και της Περιφέρειας. Ένα από τα πληρέστερα γυμναστήρια της Αττικής δεν έχει άδεια λειτουργίας όταν από το 2007 έχει πάρει αδειοδότηση και το 2012 πέρασε με επιτυχία τον σχετικό έλεγχο. Ένα παράταιρο έγγραφο από την Περιφέρεια που στάλθηκε δύο ώρες πριν από το εναρκτήριο σερβίς τίναξε στον αέρα τη διοργάνωση που αποτελεί και την απαρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είναι φανερό πως οι αρμόδιες αρχές λειτούργησαν υπό καθεστώς φόβου και παραλογισμού. Η διοίκηση ΑΕΚ ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς της που ταλαιπωρήθηκαν. Ζητάει συγγνώμη για λογαριασμό της ελληνικής δημόσιας διοίκησης».

Ο Αλεξίου έκανε λόγο για μεγάλη ζημία στο άθλημα και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό: «Ο αγώνας έπρεπε να γίνει. Οι ευθύνες των δημοσίων υπηρεσιών δεν είναι δυνατόν να μετατοπίζονται συνεχώς και να πλήττουν τον ελληνικό αθλητισμός. Ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους. Απόψε εκτελέστηκε ότι υπηρετούμε στο υγιές κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού».

Πηγή: Goal News

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.