1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-10-2013 16:22

Σαν σήμερα... το 1987

Το ημερολόγιο έγραφε 4 Οκτωβρίου 1987, όταν η Εθνική ομάδα των ανδρών κατακτούσε στη Γάνδη το χάλκινο ευρωπαϊκό μετάλλιο. 26 χρόνια μετά, ο Θανάσης Μαργαρίτης θυμάται: 
«Καλημέρα σε όλους τους φίλους του αθλητισμού και ιδιαίτερα του Volley. Σαν σήμερα , το 1987 στη Γάνδη το ελληνικό Volley πέτυχε τη μεγαλύτερή του επιτυχία! Ήταν η 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό ανδρών! Θάθελα να στείλω τους αθλητικούς χαιρετισμούς σε όλους που συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία, όπου και αν είναι αυτοί, και να τους πω ότι τους θυμάμαι όλους με αγάπη και νοσταλγία! Δυστυχώς σήμερα η Εθνική μας βρίσκεται πολύ χαμηλά χωρίς να συμμετέχει πια σε μεγάλες αλλά ούτε και σε μικρότερες διοργανώσεις και πολύ φοβάμαι πως έχει ξεχαστεί! Ας ελπίσουμε για το καλύτερο μια και η ελπίδα πάντα θα πρέπει να ...υπάρχει! Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό μου αρχείο τραβηγμένες από την οικογένειά μου και δεν έχουν δημοσιευτεί πουθενά», αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικύωσης

1987

1 σχόλιο

  • Comment Link Νίκος Χριστοδουλάκης Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 11:05 posted by Νίκος Χριστοδουλάκης

    Ο Θανάσης Μαργαρίτης ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό volley.
    Όμως, η μιζέρια που δέρνει τον τόπο μας σε όλους τους τομείς και το τραγικο χάλι των παραγόντων που ασχολούνται με τον αθλητισμό χωρίς να πιστεύουν σ' αυτόν, "ακρωτηρίασαν" τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο του volley.
    Να είναι καλά και να τον χαιρόμαστε κάθε φορά που τον βλέπουμε στα γήπεδα, ως απλό φίλαθλο φυσικά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.