1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-10-2013 15:09

Ο δήμος κοντά στην Κύζικο με γήπεδο 2500 θέσεων (video)

Είναι ένας εκ των ελαχίστων δημάρχων που δίνει προτεραιότητα στην Παιδεία και τον Αθλητισμό. Που έχει καταλάβει ότι πέρα από τα οδικά έργα (γίνονται και αυτά στη Νέα Πέραμο), σημασία έχει να φροντίζουμε για το μέλλον. Ο λόγος για τον Δήμαρχο Μεγάρων – Νέας Περάμου, Γιάννη Μαρινάκη που με την ευκαιρία του τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος», μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για τις προσπάθειες που γίνονται από την Κύζικο Νέας Περάμου και τον τρόπο που ο δήμος συμπαραστέκεται.

«Το βόλεϊ έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία στην Νέα Πέραμο, εγώ ως νέος Δήμαρχος όφειλα να την σεβαστώ και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να πάρει ξανά μπροστά αυτή η μηχανή που την έχει αναγνωρίσει όλη η περιοχή εδώ όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Συγχρόνως όμως ήθελα να δω -και είδα- συνθήκες υγείας σε αυτό το τμήμα και η υγεία προέρχεται τόσο από τους παράγοντες όσο και από το προπονητικό τιμ αλλά και τους παίκτες. Αυτά όλα λοιπόν ήταν για εμένα ένας σημαντικός παράγοντας που ουσιαστικά με υποχρέωσε να είμαι δίπλα και να βοηθήσω.

Βεβαίως η ομάδα έδειξε το ταλέντο της και σήμερα αγωνίζεται στην Α2 με πολύ μεγάλες προοπτικές για την Α1. Αυτές οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για την περιοχή, βοηθήσαμε περαιτέρω και με τις υποδομές. Αυτούς τους δύσκολους καιρούς φτιάξαμε αυτό το καταπληκτικό παρκέ, που κοσμεί σήμερα την περιοχή της Νέας Περάμου, εδώ στο κλειστό γυμναστήριο και έχουν δημιουργηθεί όλες οι προϋποθέσεις για την καλύτερη απόδοση στου αθλητισμού και του πολιτισμού. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βοηθάμε τα υπόλοιπα τμήματα της περιοχής του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα απλά εδώ έτυχε αυτή η βοήθεια να έχει σοβαρά και τρομακτικά αποτελέσματα πολύ γρήγορα», μας λέει αρχικά.


Και αμέσως καταλάβαμε ότι όλα αυτά δεν ήταν μόνο λόγια μπροστά στην κάμερα. Για του λόγου το αληθές, όλοι στην ομάδα της Κύζικου Νέας Περάμου, ζουν και αναπνέουν για δύο πράγματα. Το πρώτο είναι η άνοδος στην Βόλεϊ Λιγκ, που έχει δρομολογηθεί, ακόμα και αν ο στόχος δεν επιτευχθεί τη φετινή σεζόν. Εξίσου σημαντικό είναι όμως πως την ώρα, που η Πολιτεία, ψάχνει την ευκαιρία να κλείσει την πόρτα στον αθλητισμό με λουκέτο στα γήπεδα, ένα νέο κλειστό γυμναστήριο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στη Νέ Πέραμο. Ένα κλειστό γυμναστήριο 2.500 θεατών.

«Η ομάδα έχει σοβαρές προοπτικές και αυτό που κάνουμε αυτή την στιγμή είναι να φτιάξουμε ένα νέο κλειστό γυμναστήριο για αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ, χωρητικότητας 2500 θέσεων. Υπάρχει ήδη κονδύλι και απλά πιστεύω ότι μέχρι το 2014 θα έχει ολοκληρωθεί.

Προς το παρόν έχουμε αυτό το γήπεδο, έχουμε και το άλλο κλειστό των Μεγάρων και πρόσφατα αποπερατώθηκε και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που χωράει γύρω στους 500 θεατές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όχι όμως για αγώνες τέτοιου επιπέδου.

Αλλά το σημαντικότερο και αυτό που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη είναι αυτό το κλειστό γυμναστήριο το οποίο ετοιμάζεται.

Βέβαια η Νέα Πέραμος έχει αυτή την ιστορία η οποία συνδέεται με αυτή την περιοχή. Επομένως μπορούμε να δρομολογήσουμε κάτι στην επόμενη πενταετία για να σταθεί εδώ η ομάδα και να μεγαλουργήσει εδώ».

Βεβαίως έρχονται εκλογές στους δήμους, αλλά ο κ. Μαρινάκης, εκφράζει την πίστη ότι όλα θα συνεχίσουν να κυλούν ομαλά και μετά τις κάλπες.

«Πάντα βοηθάμε. Ο αθλητισμός, είναι η πηγή του πολιτισμού, τα παιδιά μας έρχονται εδώ και μαθαίνουν καταρχήν να είναι σωστοί πολίτες και να συμπεριφέρονται σωστά. Αυτά τους μαθαίνει πάνω από όλα εδώ η ομάδα. Αυτό έχουμε ανάγκη όλοι άρα λοιπόν έχουμε υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα σταθούμε»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.