1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2013 13:09

Κώστας Κωτσάτος: «Επιτεύχθηκε θαύμα στην ΑΕΚ»

 

Toυ: Κώστα Ασημακόπουλου:
Το φετινό καλοκαίρι θα περάσει στην ιστορία για το τμήμα βόλεϊ Ανδρών της ΑΕΚ. Η ομάδα από την Α2 βρέθηκε στη Βόλεϊ Λιγκ (Α1 Ανδρών) και όταν ανακοινώθηκε πως αδυνατεί να αγωνιστεί, έκανε ένα εντυπωσιακό «100άρι» που ισοδυναμεί με την κατάκτηση του... τίτλου.

Το μεγάλο βάρος σηκώνει ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Κωτσάτος, ο οποίος βρέθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος και μίλησε για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ. «Ως διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δεν ξεχωρίζουμε κανένα άθλημα, γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Στο βόλεϊ επιτεύχθηκε ένα θαύμα φέτος. Η ομάδα είχε φτάσει στα έσχατα όρια διάλυσης και αντιμετώπισε τον κίνδυνο να μην μπορέσει να παίξει ούτε στο τοπικό. Καταφέραμε να σώσουμε το τμήμα και να παίξουμε στην Α1. Αυτό ισοδυναμεί με έναν τίτλο...».

Οπως είπε και ο υπεύθυνος του τμήματος Αλέξης Αλεξίου η ΑΕΚ έφτιαξε δύο ομαδες, μία που θα αγωνιστεί και μία που θα εξοφληθεί από οφειλές του παρελθόντος. «Φτιάξαμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ, κάτι που θα φανεί στο γήπεδο. Οι στόχοι της ΑΕΚ είναι πάρα πολύ υψηλοί και είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της».

Για τον μεγάλο στόχο της διοίκησης ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής είπε: «Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι, παρότι έχουμε βρει πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα και η κρίση δεν μας βοηθάει καθόλου, θα προσπαθήσουμε να νοικοκυρέψουμε την ομάδα, να διακανονίσουμε τα χρέη και σιγά σιγά η ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει στο βόλεϊ όπως και στα υπόλοιπα αθλήματα».

Οπως τόνισε ο Κωτσάτος οι μεγάλες θυσίες γίνονται στον βωμό της ιστορίας της ΑΕΚ αλλά και στην ικανοποίηση των οπαδών και για άλλη μία φορά ζήτησε στήριξη: «Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θέλω να τον παρακαλέσω να είναι πρώτα απ' όλα κοντά μας. Του ζητάω να ενισχύσει την ομάδα τόσο διά της παρουσίας του όσο και οικονομικά αγοράζοντας το διαρκείας των 50 ευρώ για το μπάσκετ και το βόλεϊ. Αυτό το διαρκείας δημιουργήθηκε κυρίως για να βοηθήσουμε το βόλεϊ που είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα και μπορεί να δώσει χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ. Σύντομα θα κάνουμε και παρουσίαση».

Πηγή: εφημερίδα Goal

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.