1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η πόλη του Αγρινίου, καθώς από 8 έως 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το AGRINIO CUP.
Μετά την πολύ πετυχημένη περσινή διοργάνωση στην πλαζ Αρετσού, η έναρξη των φετινών τουρνουά North Beach Volley θα γίνει στην Καλαμαριά και στην αναβαθμισμένη παραλία της περιοχής.
Από τον Δήμο Καλαμαριάς και την Πλαζ Αρετσού, ξεκινά φέτος το ταξίδι του το North Area Beach Volley Circuit, με το τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος KALAMARIA OPEN. Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Καλαμαριάς.
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Με τον κόσμο να έχει κατακλύσει το κεντρικό γήπεδο διεξήχθησαν οι τελικοί ανδρών και γυναικών στο  "γαλατικό" χωριό του μπιτς βόλεϊ στην Ολυμπίαδα Χαλκιδικής, με τις Βουλγάρες Σβέτλα Ανγκέλοβα, Ιρένα Μισόνοβα και τους συμπατριώτες τους Νικολάι Κόλεφ, Ιβάν Λατούνοφ να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο στο Olympiada OPEN
Λόγω φυσικών καταστροφών από την κακοκαιρία στη περιοχή της Θράκης δημιουργήθηκε τεχνικό πρόβλημα στην κατασκευή των γηπέδων, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ardas North Area Finals που θα διεξαγόταν το διάστημα 26-28 Ιουλίου.
Η σειρά των τουρνουά μπιτς βόλεϊ όπεν North μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει τη δράση της και την εφετινή σεζόν. Ο πρώτος σταθμός θα είναι το Λιτόχωρο Πιερίας και συγκεκριμένα οι εγκαταστάσεις στο Beach Bar MYLOS.
Η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την Βουλγαρία αλλά και την Θράκη έχει ανεβάσει την στάθμη του ποταμού Άρδα και οι Βούλγαροι ειδοποίησαν πως δε μπορούν να συγκρατήσουν στα τρία φράγματα τους τα νερά του ποταμού.
Οι απονομές στους νικητές στα τουρνουά γυναικών και ανδρών στο τουρνουά της κατηγορίας open που έγινε με μεγάλη επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.
Δείτε το συγκλονιστικό φινάλε του τελικού των ανδρών στο τουρνουά open που έγινε στην πανέμορφη Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής και τα μπλοκ που έκριναν τη νίκη των Τερζόγλου, Μπανιώτη με 2-0 (21-19, 22-20) επί των έμπειρων Νιώπα, Παπαδημητρίου. Δείτε επίσης το τέλος του 1ου σετ αλλά και το φινάλε του τελικού των γυναικών όπου οι Κλέπκου, Αργυρίου νίκησαν τις Νικόλοβα, Παπαδοπούλου.
Την τρίτη θέση στο τουρνουά Open στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής κατέκτησε ο Χάρης Σακόγλου με τον συμπαίκτη του Θωμά Δημητριάδη. Ο διαγώνιος της Ροδίων Άθλησις πλέον μίλησε για το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, για την μεταγραφή του στην Ροδίων αλλά και για την καλή συνεργασία που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον Σπύρο Γκολίτση.
Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα παρακολουθεί την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι και σε άλλα σημεία της Αττικής.
Τους πρωταθλητές Ελλάδας Δημήτρη Νιώπα, Θοδωρή Παπαδημητρίου νίκησαν στον τελικό του Olympiada Open οι Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου στο κατάμεστο γήπεδο στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.
Η Ειρήνη Αργυρίου του Αίαντα και η Μαρία Κλέπκου του ΠΑΟΚ είναι οι νικήτριες του Olympiada Open που ολοκληρώθηκε υπό το φως των προβολέων στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, στο τρίτο τουρνουά North του φετινού πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Ο ρέκορντμαν συμμετοχών στα πανελλήνια πρωταθλήματα μπιτς βόλεϊ και επιτυχημένος προπονητής του μπιτς βολεϊ ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης κατάφερε να κλέψει την παράσταση στο 4ο τουρνουά της σειράς North που γίνεται στην παραλία της Ολυμπιάδας στην Χαλκιδική καθώς μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψε στην ενεργό δράση και μάλιστα μετά από απρόοπτες καταστάσεις...
Η ομάδα των Aργυρίου, Κλέπκου και των Νικόλοβα / Παπαδοπούλου προκρίθηκαν στα ημιτελικά του κυρίως ταμπλό των γυναικών στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της κατηγορίας North που διεξάγεται στη πανέμορφη παραλία της Ολυμπιάδας στη Χαλκιδική.
Υπό το φως των προβολέων και του... φεγγαριού ολοκληρώθηκαν το βράδι της Παρασκευής οι αγώνες του προκριματικού ταμπλό των ανδρών. Δεκατρείς ομάδες έδωσαν μεγάλες μάχες για τέσσερις θέσεις στο κυρίως ταμπλό που ξεκινάει αυτή την ώρα με το σύστημα των ομίλων όπως στο Masters.
Η ομάδα των Νικόλοβα, Παπαδοπούλου και η ομάδα των Γεωργιάδη, Ροδανού προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά μπιτς βόλεϊ της κατηγορίας North που διεξάγεται στη πανέμορφη παραλία της Ολυμπιάδας στη Χαλκιδική.
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προκριματικών γυναικών στο 3ο τουρνουά North που θα γίνει στην υπέροχη Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής έχει ξεκινήσει. Πέντε ομάδες θα διεκδικήσουν δύο θέσεις για το κυρίως ταμπλό των οκτώ ομάδων.
Δεκατρείς ομάδες ανδρών θα ριχτούν στη μάχη των προκριματικών στο 3ο τουρνουά της κατηγορίας North που θα γίνει στην Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής.
Η Ολυμπιάδα Χαλκιδικής με τις εντυπωσιακές της παραλίες παίρνει την σκυτάλη από το Αντίρριο και μία εβδομάδα πριν από τους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος στον Αγιο Νικόλαο.
H παράδοση για την οικογένεια Καραγκούνη στο μπιτς βόλεϊ καλά κρατεί. Η αδελφή της Πένυς Καραγκούνη, η Δήμητρα κατέβηκε για πρώτη φορά σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ και με συμπαίκτρια τη Θεοδόρα Σαρακατσάνη του Αιγάλεω κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο 2ο όπεν της κατηγορίας North που έγινε στις όχθες της λίμνης Καστοριάς.
Σελίδα 1 από 3