Εκτυπώστε τη σελίδα
25-06-2018 15:00

Ο Αλεξάντερ Όκολιτς γιορτάζει και «χτίζει» το μπλοκ του ΠΑΟΚ

Μία ακόμα εντυπωσιακή μεταγραφή ετοιμάζεται να ανακοινώσει το ΤΑΑ ΠΑΟΚ καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέρβου κεντρικού Αλεξάντερ Όκολιτς.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό Σέρβο κεντρικό που μάλιστα αύριο Τρίτη 26 Ιουνίου έχει τα 25α γεννέθλια του. Γεννήθηκε στη Μόντριτσα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στις 26 Ιουνίου 1993.

Έχει ύψος 2.05 και τη σεζόν 2017-18 ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της Γερμανίας με την Μπερλίν «Recycling Volleys». Με τη Μπερλίν αγωνίστηκε δύο σεζόν. Κατέκτησε και τις δύο φορές την Μπουντεσλίγκα, ενώ το 2006 ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Σερβίας.

Πρόκειται για ένα από τα βασικά μέλη της Εθνικής Σερβίας, έχοντας κατακτήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων στην Τουρκία το 2011 και το 2016 το World League με την Εθνική Ανδρών.

Τις τελευταίες ημέρες αγωνίζεται στο Volleyball Nation League με την Σερβία, η οποία χθες εξασφάλισε την πρόκριση της στο Final 6, που θα γίνει στις 4-8 Ιουλίου στην Γαλλία. Ο έμπειρος κεντρικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και πλέον απομένει να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του.