1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
20-05-2015 20:17

Ευρωπαϊκό «σεντόνι» και επίσημα για τον ΠΑΟΚ

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς θα αρχίσει να κινείται σε λίγους μήνες ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σηκώνει για πρώτη φορά «σεντόνι» και στην Τούμπα είναι έτοιμοι να αρχίσουν και τις ανανεώσεις με αυτά τα δεδομένα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

To ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στάλθηκε και επίσημα το αίτημα συμμετοχής της ομάδας μας για το Τσάμπιονς Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Μετά και την πανηγυρική κατάκτηση του «νταμπλ» την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ο ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στα μεγάλα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία εκτός από τον ΠΑΟΚ, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά, παίρνουν μέρος οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Για τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση αποτελεί ένα επιπλέον στοίχημα και μια μεγάλη πρόκληση με βασικό στόχο την ανταγωνιστική παρουσία εντός και εκτός γηπέδου.

Η κατάκτηση του «νταμπλ» και η παρουσία 10.000 και πλέον θεατών στο PAOK Sports Arena έγινε πρώτο θέμα στην Ευρώπη και ειδικότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, εικόνες που επιθυμούμε να επαναληφθούν και στο Τσάμπιονς Λιγκ για να καταξιωθεί ο ΠΑΟΚ και εκτός ελληνικών συνόρων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.