1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-02-2014 20:14

Ψάχνει το ευρωπαϊκό... θαύμα

Το θαύμα της πρόκρισης στα ημιτελικά του Cev Cup θα κυνηγήσει η ομάδα του Ολυμπιακού (17:00, OTE Sport 5) απέναντι στη ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ.


Ο Ολυμπιακός είχε  ηττηθεί με 3-0 σετ από τους Ρώσους στον 1ο αγώνα του Challenge Round και για την πρόκριση θέλει αρχικά νίκη με 3-0 ή 3-1 και στη συνέχεια να πάρει το «χρυσό σετ». 

Η ψυχολογία στην ελληνική ομάδα είναι ιδιαίτερα πεσμένη μετά από την ήττα κόντρα στην Κηφισιά. Έτσι μια ενδεχόμενη καλή απόδοση θα έχει δύο οφέλη. Αφ ενός την διεκδίκηση της πρόκρισης, αφ ετέρου βελτίωση του ηθικού. 

Η Νίζνι προέρχεται από μια εκτός έδρας νίκη με 3-1 απέναντι στην Γιαρόσλβιτς Γιάροσλαβλ, με την οποία επέστρεψε το χαμόγελο μετά από δύο συνεχείς ήττες, ενώ βρίσκεται στην 6η θέση της γενικής βαθμολογίας. Οι Ρώσοι έφτασαν από τη Δευτέρα στην Αθήνα με την διαφορά να είναι αισθητή, ανάμεσα στους -10 και την ηλιόλουστη Ελλάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.