1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2022 21:12

Beach Pro Tour, Rhodes Futures: Οι αντίπαλοι των Εθνικών ομάδων στο κυρίως ταμπλό (πρόγραμμα)

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του κυρίως ταμπλό του παγκόσμιου τουρνουά μπιτς βόλεϊ. που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις στη Καλλιπάτειρα Ρόδου.
Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη κληρώθηκαν στον Α' όμιλο και θα είναι και αυτοί που θα ανοίξουν την αυλαία των αγώνων το Σάββατο το πρωί. Το ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τους Ουρουγουανούς Κάιρους, Χάντιμπαλ στις 9 το πρωί του Σαββάτου, οι οποίοι είναι στο Νο1 του ταμπλό. Η άλλη ομάδα του ομίλου είναι τα αδέρφια Αγιέ από τη Γαλλία και οι Τσέχοι Ντούμεκ, Σέντλακ.

Στον Β' όμιλο βρίσκονται οι πρωταθλητές Ελλάδας Άγγελος Μανδηλάρης Ιάσονας Κανέλλος και στις 09.50 το πρωί του Σαββάτου θα αναμετρηθούν με τους Ελβετούς Μετράλ, Χάουσενερ, οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησαν το παγκόσμιο τουρνουά στη Μαδρίτη. Οι άλλες δύο ομάδες του Β' ομίλου είναι οι Σλοβένοι Ζέμλακ, Πόκερσνικ και οι Αυστραλοί Σούμπερτ, Χόντς.

Στον Γ' όμιλο κληρώθηκε ο Στέλιος Τζιουμάκας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου και στις 10.40 το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσουν τη πορεία τους αντιμετωπίζοντας τους Ιταλούς Μπονιφάζι, Μπένζι. Οι Αυστριακοί Φριντλ, Τράμερ και οι Αμερικανοί Γουέμπερ, Έβανς συμπληρώνουν την τετράδα του Γ' ομίλου.

Τέλος, στον Δ' όμιλο ο Σταύρος Ντάλλας και ο Αντιόλ Κόλα θα αντιμετωπίσουν στις 11.30 τους Πολωνούς Σζαλανκιέβιτς, Φλόρτσικ. Την ίδια ώρα στο δεύτερο γήπεδο στη Καλλιπάτειρα, οι Φινλανδοί Νούρμινεν, Σίρεν θα αναμετρηθούν με τα αδέρφια Μπέλο από την Αγγλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του κυρίως ταμπλό το Σάββατο 21 Μαΐου ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.