1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2021 11:53

Ζαφειρίου, Πιτσιγκώνη και Καλιόζης, Κυπριώτης κατέκτησαν στη Ρόδο το πρωτάθλημα Ελλάδας Κ17

Πρωταθλήτριες Ελλάδας στη κατηγορία Κ17 αναδείχθηκαν οι Θεσσαλονικιές Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη, οι οποίες επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και κατέκτησαν τον τίτλο στο Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα, εκεί όπου φιλοξενήθηκε η τελική φάση της κατηγορίας Κ17. Στους παίδες, ο Ροδίτης Δημήτρης Καλιόζης και ο Κώος Σάββας Κυπριώτης ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας Κ17.
Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι διοργανωτές από την μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε το νησί της Ρόδου, η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τις απονομές και τις βραβεύσεις κατά την δύση του ηλίου.

Στον τελικό των κορασίδων (Κ17), οι Θεσσαλονικιές Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη που δεν έχασαν σετ στη διοργάνωση, επικράτησαν της Κατερίνας Κατέρη και της Αγγελικής Κοντακιώτη με 2-0 (21-08, 21-10) σετ και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στους παίδες, ο Ροδίτης Δημήτρης Καλιόζης και ο Κώος Σάββας Κυπριώτης έφτασαν στο χρυσό μετάλλιο και στο πρωτάθλημα Ελλάδας, νικώντας στον τελικό του τουρνουά με 2-0 (23-21, 21-17) σετ του Χάρη Παξιμαδάκη και του Βαγγέλη Ρούσο.

Χάλκινο μετάλλιο για Καρδούλια, Παπαϊωάννου και Κοντζεδάκη, Φετφατζή

Την τρίτη θέση στην Ελλάδα και το χάλκινο μετάλλιο στο Rodos Juniors Final U17 κατέκτησαν στις κορασίδες Κ17 οι Ιωάννα Κοντζεδάκη, Ελευθερία Φετφατζή και στους παίδες οι Γιάννης Καρδούλιας, Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Τιμητικές πλακέτες από την Ομοσπονδία

Τιμητικές πλακέτες στους συντελεστές της διοργάνωσης του Rodos Juniors Final U17 απέμεινε η Ε.Ο.ΠΕ. κατά την διάρκεια των απονομών. Η Ομοσπονδία έδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Ρόδου και στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.). Τις δύο πλακέτες παρέλαβε ο Διευθυντής του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Θοδωρής Θεοδώρου από τον Β' Αντιπρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο και από το μέλος του Δ.Σ. και Αναπληρωτή Πρόεδρο της Επιτροπής μπιτς βόλεϊ Ελένη Καζάκου.

Τέλος, τιμητική πλακέτα δόθηκε στην Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσων, με το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και μέλος της Επιτροπής μπιτς βόλεϊ Ιφιγένεια Τέφα να απονέμει την πλακέτα στην εκπρόσωπο της Τ.Ε. Σταματία Γιαννέλη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.