1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2021 22:29

«Ηφαίστειο» ο Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Περήφανος για την ομάδα μου, ίδιο πάθος και με την Αυστρία»

Την παράσταση έκλεψε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο. Ο Ισπανός προπονητής ήταν πραγματικό «ηφαίστειο πάθους», το οποίο «εξερράγη» στο δεύτερο σετ, και παρέσυρε τις παίκτριες και τον κόσμο στην εξέδρα, ώστε να ξεκινήσει το εκπληκτικό σερί του 8-0 που έφερε την ανατροπή και την κατάκτηση του. Χαρακτηριστικά σχολίασε:
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι παρά το 3-0. Οι λίγοι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο έδειξαν πόσο πολύ έλειψαν από τους αγώνες. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και ειδικά για την ανατροπή στο δεύτερο σετ. Περιμένω το ίδιο πάθος και στο τρίτο παιχνίδι απέναντι στην Αυστρία».

Η ακραία της Εθνικής Όλγα Στράντζαλη είπε: «Το σερβίς και η υποδοχή είναι τα στοιχεία που φέρνουν τη νίκη και τα είχαμε αυτά σήμερα. Με το αποτέλεμσα το σημερινό μας ανέβηκε ακόμα περισσότερο η ψυχολογία και θα πάμε αύριο με την ίδια ψυχή και ενέργεια για να κάνουμε το 3Χ3 απέναντι στην Αυστρία, μία επίσης πολύ καλή ομάδα».

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη που γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της με τη νίκη επί της Ισπανίας δήλωσε
: «Πολύ καλό δώρο γενεθλίων, το ήθελα πολύ και βγήκε. Νομίζω πως είχαμε την υπομονή και την ψυχραιμία στο δεύτερο σετ για να κάνουμε την ανατροπή. Γνωρίζουμε πως το παιχνίδι εξαρτιόταν από εμάς και όλες μαζί ως ομάδα ήρθε αυτή η νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.