Εκτυπώστε τη σελίδα
30-04-2021 18:57

Επανεκκίνηση στον Ηρακλή με μπροστάρη τον εμβληματικό Αντρέι Κράβαρικ

Mε μπροστάρη τον ζωντανό θρύλο του, Αντρέϊ Κράβαρικ, ο Ηρακλής ανακοίνωσε την επανεκκίνηση του τμήματος βόλεϊ ανδρών, λίγους μήνες μετά την δραματική του αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «Γηραιού» αναφέρει:

«Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ επιστρέφει. Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επανέναρξη της λειτουργίας του Τμήματος που έκανε περήφανους χιλιάδες φιλάθλους του Συλλόγου και ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημαιοφόρος αυτής της προσπάθειας αναγέννησης του Τμήματος θα είναι ο Αντρεϊ Κράβαρικ, εμβληματικός αρχηγός των ομάδων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και ολόκληρη την Ευρώπη.Μαζί με τον Μιχαλη Κυριακού και τον Βαγγέλη Σκούμπα θα αναλάβουν την αναδιοργάνωση του τμήματος σε ανδρικό και γυναικείο αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου(αγόρια και κορίτσια).

Στόχος θα είναι η σταδιακή επάνοδος του Ηρακλή στον πρωταθλητισμό θέτοντας υγιείς βάσεις, που θα εξασφαλίσουν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του τμήματος στην κορυφή. Καλούμε όλη την οικογένεια του Ηρακλή να στηρίξει τη νέα προσπάθεια ενισχύοντας τον Αντρέι Κράβαρικ έτσι ώστε ο σύλλογος να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν σε νέες επιτυχίες.

Εντός των επομένων ημερών θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου, όπου οι επικεφαλής του τμήματος θα παραθέσουν το πλάνο τους για το μέλλον του Ηρακλή».