Εκτυπώστε τη σελίδα
08-03-2021 19:47

Παγκόσμιο - Κατάρ: Η συγκίνηση των Αρβανίτη, Καραγκούνη και οι αντίπαλοι στον όμιλο

Στο νούμερο 27 του κυρίως ταμπλό βρίσκονται οι Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη στο τουρνουά τεσσάρων αστεριών που διεξάγεται στο Κατάρ. Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ που προκρίθηκε μέσω των προκριματικών στις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, κληρώθηκε στον F' όμιλο με αντιπάλους τις Ελβετίδες Τζοάνα Χάιντριχ/Ανούκ Βέργκε (Νο6) και με δύο Ολλανδικές ομάδες και συγκεκριμένα τις Σάνε Κάιζερ/Μαντλέν Μέπελινκ (Νο11) και Μαρλέν Βαν Λέρσελ/Πλουν Ούπμα (Νο22).
Πρώτος αντίπαλος για Αρβανίτη/Καραγκούνη (Νο27) θα είναι οι Ελβετίδες Τζοάνα Χάιντριχ/Ανούκ Βέργκε (Νο6) την Τρίτη 9/3 στις 10.40. Είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Το «ευχαριστώ» και η συγκίνηση της Αρβανίτη

«Ήταν η πιο συγκινητική και αγχωτική πρόκριση που πετύχαμε ως ομάδα. Μετά από τόσο καιρό και με τόσα πολλά που περάσαμε, αξίζουμε να είμαστε εδώ και να αγωνιζόμαστε απέναντι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αυτή τη πρώτη νίκη-πρόκριση την αφιερώνω στον ιατρό μου Νίκο Σούρα και στον φυσιοθεραπευτή μου Κώστα Ψαρογιώργο και στον εργοφυσιολόγο μου Γιώργο Βαβέτση. Είμαι ευγνώμων που τους έχω δίπλα μου και περήφανη που βρίσκομαι εδώ σήμερα» δήλωσε με συγκίνηση η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα πολύ αγχωτικό παιχνίδι απέναντι στην Φινλανδία, καθώς μετρούσαμε πολλές μέρες μακριά από τα επίσημα τουρνουά, λόγω του τραυματισμού της Βίκυς αλλά και της πανδημίας. Το θέλαμε πραγματικά παρά πολύ, γιατί η δουλειά που έχει γίνει τόσο με τον Τιε όσο και με τα υπόλοιπο σταφ (Πανούσο, Μπιλλήρη, Βαβέτση και Ψαρογιώργο) είναι πολύ καλή. Στόχος μας είναι από εδώ και πέρα να συνηθίσουμε να παίζουμε με γυναικείες ομάδες και να προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στις υψηλότερες θέσεις».