1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2020 23:18

Ντροπή και αίσχος: Παραλήρημα του προέδρου του Εθνικού Αυγερινού Μεσινέζη κατά του βόλεϊ (vid)

Ανιστόρητος και επικίνδυνος για το μέλλον του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης και για τον αθλητισμό του Εβρου αποδείχτηκε πως είναι ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου Αυγερινός Μεσινέζης.

Μιλώντας σαν ένας εχθρός του τμήματος βόλεϊ ξεστόμισε ανακρίβιες και κατηγορίες προκαλώντας την ιστορία του τμήματος κάνοντας τα κόκκαλα του Μιχάλη Παρασκευόπουλου να τρίζουν.

Είδε μπροστά του μικρόφωνα και κάμερες και αντί να δώσει εξηγήσεις για τις ευθύνες που έχει για το κατάντημα του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, για τις χορηγίες που εκμεταλεύονταν το τμήμα μπάσκετ, πέρασε και στην επίθεση εκτοξεύοντας αόριστες κατηγορίες για το ΤΑΑ.

Ο αθεόφοβος έφτασε στο σημείο να πει πως το ΤΑΑ ευθύνεται για το «φρενάρισμα» των υπολοίπων τμημάτων που διαφορετικά φαίνεται πως θα είχαν κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους.

Και να ήταν μόνον αυτό; Εβρισκόμενος σε απόλυτη σύγχυση μπέρδεψε τα ερασιτεχνικά τμήματα και την επιχορήγηση του ΤΑΑ που ερχόταν από την ΕΣΑΠ και το θεώρησε και επιτυχία που απέδιδε τα χρήματα στο ΤΑΑ.

Διόμιση λεπτά βίντεο είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς πως το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα όσο πρόεδρος είναι ο κύριος Μεσινέζης και οι συνεργάτες του που μισούν το βόλεϊ και αγνοούν πως για δεκαετίες μαζί με τον στίβο αποτέλεσαν τη σημαία του συλλόγοου.

Να τι είπε ο Αυγερινός Μεσινέζης:

«Εμείς δεν είμαστε διοίκηση των περιπτέρων και των μαγαζιών αλλά όλου του συλλόγου. Κάθε χρόνο βοηθούσαμε. Και για να λέμε λίγο έξω από τα δόντια την προπέρσινη επιχορήγηση των 40.000 Ευρώ την πήρε όλη το ΤΑΑ και το ξέρουν όλοι πολύ καλά. Την προπέρσινη από τα 35.000 πήρε τα 34.000. Από την αντί-προπέρσινη πήρε τα 27.000 Ευρώ. Πείτε μου εσείς, βοήθησε ο Ερασιτέχνης το ΤΑΑ ναι ή όχι. Γιατί το κάναμε; Γιατί είμαστε αυτάρεσκοι; Κάθε φορά το Δ.Σ. συνέρχεται, βλέπει τις ανάγκες και χρηματοδοτεί. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια όλα τα τμήματα μάτωσαν πραγματικά. Είχαμε τμήματα που έπρεπε να ήταν σε άλλες κατηγορίες και τους φρενάραμε για να μπορεί να επιβιώσει το ΤΑΑ. Κάποια στιγμή έρχεται το αναπόφευκτο και το βλέπετε. Ολες τις χορηγίες της πόλης τις έπαιρνε το ΤΑΑ. Τα τμήματα είναι αυτοχρηματοδοτούμενα, ζουν από τις συνδρομές τους. Φυτοζωούν».

«Το βόλεϊ είναι το μαύρο πρόβατο»

Άμεση ήταν η απάντηση της προέδρου του ΤΑΑ Χρύσας Λουπασάκη η οποία είπε εξέφρασε την απορία της: «Είναι ξεκάθαρο πλέον πως το βόλεϊ στα μάτια του προέδρου του Εθνικού Αυγερινού Μεσινέζη είναι το μαύρο πρόβατο. Καταδεικνύει μόνο τα αρνητικά σημεία. Ενα θετικό δεν εισέπραξε ο σύλλογος, ο τόπος σε αυτά τα 50 χρόνια που μεσουράνησε το βόλεϊ; Καθώς φαίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια ήταν προδικασμένο να πεθάνει».

Παρουσία του Κεμανετζή

Εντύπωση επίσης προκάλεσε πως ο Μεσινέζης στο πλευρό του είχε τον πρόεδρος της Ένωσης των Σωματείων Πετοσφαίρισης ΕΠΕΣΘΡ Ρήνο Κεμανετζή που δεν έβγαλε άχνα. Και στο κάτω κάτω εφόσον η διοίκηση Μεσινέζη έχει συγκεκριμένα στοιχεία για κακοδιαχείριση να τα καταθέσει και να ενημερώσει τον φίλαθλο κοσμό αλλιώς η αόριστη επίθεση στο ΤΑΑ και στο βόλεϊ είναι και άστοχη και άδικη και εκ του πονηρού.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.