1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2019 14:17

Στην ΑΕΚ η Πένυ Καραγκούνη!

Μετά από έξι χρόνια και λόγω συγκυριών, η Πένυ Καραγκούνη επιστρέφει στη σάλα για τη φετινή σεζόν. Λόγω του σοβαρού τραυματισμού της Βίκυς Αρβανίτη, η Καραγκούνη για να μην πάει χαμένη η χρονιά πήρε την απόφαση να αγωνιστεί τη σάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διεθνής αθλήτρια συμφώνησε με την ΑΕΚ και θα την ενισχύσει στα άκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα σήμερα θα έχει και την πρώτη της προπόνηση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Πένυ Καραγκούνη είχε πολλές προτάσεις και από ομάδες της Volleyleague γυναικών, όμως προτίμησε την Pre League και την Ένωση, έτσι ώστε να έχει περισσότερα περιθώρια προετοιμασίας στο μπιτς βόλεϊ στην αρχή της νέας χρονιάς.

Nα υπενθυμίσουμε οτι η Καραγκούνη εχει αγωνιστεί στη σάλα στα πρώτα βήματα της καριέρας της και συγκεκριμένα στον Ηρακλή Κηφισιάς απο το 2008-13 ενω πριν δύο χρόνια τον Οκτώβριο του 2017, δημοσιεύματα την ηθελαν μια ανάσα απο την ΑΕΚ, ως αντικαταστάτρια της Σοφίας Κοσμά που ειχε αποχωρήσει απο την Ένωση, αλλα τελικά η συνεργασία δεν προχώρησε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.