Εκτυπώστε τη σελίδα
24-10-2019 14:10

Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Βίκυ Αρβανίτη

Χειρουργήθηκε με επιτυχία σήμερα το πρωί, στον αριστερό αχίλλειο τένοντα η Βίκυ Αρβανίτη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις , η διεθνής παίκτρια του μπιτς βόλεϊ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, το συντομότερο δυνατό.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΟΠΕ σχετικά με την επέμβαση της Αρβανίτη αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης η επέμβαση αποκατάστασης στον αριστερό αχίλλειο τένοντα της Βίκυς Αρβανίτη. Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Α' ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν από τον Δρ. Νικόλαο Σούρα και την ιατρική του ομάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπάρχει αισιοδοξία για πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού και επάνοδο της αθλήτριας το συντομότερο δυνατό. Η Βίκυ Αρβανίτη αναμένεται αύριο Παρασκευή να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι της.

Την διεθνή αθλήτρια επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Νεκτάριος Χαλβατζής που ενημερώθηκε από τον θεράποντα ιατρό και ευχήθηκε στην Αρβανίτη ταχεία ανάρρωση.

Η Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζει τις ευχαριστίες της στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και στο ιατρικό επιτελείο για την αντιμετώπιση του τραυματισμού της διεθνούς αθλήτριας μπιτς βόλεϊ.»