1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-08-2019 00:29

Η χρυσή «κωλοτούμπα» των Γάλλων στους 1.500 πατρινούς!

Οι Γάλλοι Ολιβιέρ Μπαρτελεμί, Αρνώ Λουαζώ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους ΙΙ Παράκτιους Αγώνες και στο τουρνουά του μπιτς βόλεϊ ανδρών που ολοκληρώθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο παρουσία 1.500 θεατών στην εγκατάσταση «Αρτεμις».

Στον τελικό που ήταν γαλλικός εμφύλιος νίκησαν με 2-0 (21-17, 21-18) τους συμπατριώτες τους Τιμοτέ Πλατρ και Ζερεμί Σιλβέστρ (Γαλλία ΙΙ) οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση με την συγχρονισμένη επιτόπια «κωλοτούμπα» που έκαναν κατά την διάρκεια απονομή αφιερώνοντας το ασημένιο μετάλλιο στους πατρινούς που γέμισαν το γήπεδο και τους χειροκρότησαν.

«Ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός μας που δεν μπορέσαμε να καντισταθούμε στον πειρασμό. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Αξίζουν χίλια μπράβο στους διοργανωτές, στις Επιτροπές, στους εθελοντές, στους πάντες και κυρίως στους φιλάθλους. Ερχόμενος στην Πάτρα περίμενα ότι θα υπάρχει πολύς κόσμος στο γήπεδο, αλλά πραγματικά δεν φανταζόμουν τόση προσέλευση και τέτοια ατμόσφαιρα», είπαν οι δευτεραθλητές.

Στο μικρό τελικό του ταμπλό οι Ισπανοί Χαβιέ Ούερτα Παστόρ, Όσκαρ Χιμένεθ Γκουτιέρεζ μετά από θρίλερ νίκησαν τους Σέρβους Ντόρντε Κλάσνιτς, Μίλος Μίλιτς με 2-1 (21-10, 18-21, 17-15) και πήραν το χάλκινο μετάλλιο.

Το μετάλλιο κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με 14-13 και 15-14 και με ένα δικό τους μπλοκ και ένα λάθος των Σέρβων τελείωσαν τον αγώνα. Οι Σέρβοι όπως και στον ημιτελικό στον οποίο ηττήθηκαν με 16-14, ομοίως  και στον μικρό τελικό έχασαν το μετάλλιο στις λεπτομέριες και έμειναν στην τέταρτη θέση.  Υπενθυμίζεται πως οι δύο ελληνικές ομάδες των Δημήτρη Νιώπα, Θεόδωρου Παπαδημηρίου και των Ραφαήλ Μπανιώτη, Γιώργου Τερζόγλου πήραν την 5η θέση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.