1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-07-2019 14:46

Ενίσχυση Πανναξιακού με την Εσθονή ακραία Κριστίν Μίλεν

Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο Πανναξιακός με την απόκτηση της 23 χρονης (1μ83) Εσθονής ακραίας, Κριστίν Μίλεν Μέχρι στιγμής η νησιωτική ομάδα έχει ανακοινώσει και την Βραζιλιάνα ακραία, Έλεν Αμαράλ.

 Η ανακοινωση του Πανναξιακού για την Κριστίν Μίλεν

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Kristiine Miilen, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 23χρονη Εσθονή αθλήτρια ύψους 183εκ αγωνίζεται ως ακραία και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.Καλωσορίζουμε την Kristiine Miilen στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η Kριστίν Μίλλεν στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr ανέφερε:«Έχω ακούσει καλά πράγματα για το Ελληνικό πρωτάθλημα, πριν λίγο καιρό έπαιξα δύο φορές εναντίον της Ελληνικής εθνικής ομάδας και είδα ότι ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Προσωπικά, ελπίζω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την νέα μου ομάδα, να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του συλλόγου και του προπονητή μου, να φέρω τα συναισθήματα στο γήπεδο και να επιτύχουμε τους στόχους μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πιστεύω ότι ο νέος προπονητής μου, Απόστολος Οικονόμου θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο ως αθλήτρια και θα φέρει μεγαλύτερη ευελιξία στο παιχνίδι μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αποτελώ κομμάτι της οικογένειας του Πανναξιακού, που θα συναντήσω τις νέες μου συμπαίκτριες και θα ανακαλύψω το όμορφο νησί της Νάξου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.