1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2019 16:14

Οι Γάλλοι στέλνουν τον Κοκκινάκη στον Ολυμπιακό ως... λίμπερο!

Την επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό ετοιμάζει ο Μενέλαος Κοκκινάκης, σύμφωνα με δημοσιεύματα από μέσα της Γαλλίας.

Σύμφωνα με άρθρο της γαλλικής Centre Presse, ο διεθνής ακραίος ολοκλήρωσε τον κύκλο του με την Πουατιέ μετά από δύο χρόνια παραμονής και θα επιστρέψει στον αγαπημένο του Πειραιά, αλλά ως λίμπερο!

Μάλιστα, την συγκεκριμένη εξέλιξη την είχε γράψει το fosonline.gr πριν κάποιο διάστημα και αυτό είχε φέρει την διάψευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

«Στην Πουατιέ οι κύκλοι δεν διαρκούν παρά μόνο έναν χρόνο. Η επέκταση της συνεργασίας με τον Μπρις Ντονά μέχρι το 2022 αλλάζει το μέλλον της ομάδας αλλά αυτή η μεταγραφική περίοδος θα στιγματιστεί από μια σημαντική αποχώρηση, αυτή του αρχηγού Μενέλαου Κοκκινάκη. Ο υποδοχέας επιθετικός θα επιστρέψει την ομάδα του Ολυμπιακού ως λίμπερο» αναφέρει στο δημοσίευμά της η Centre Presse, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδω.

*Η φωτογραφία είναι από τη σεζόν 2013-14 όταν ο Μενέλαος Κοκκινάκης είχε αγωνιστεί σε κάποιους αγώνες ως λίμπερο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.