1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2019 17:33

Παντελής Ταρνατόρος: «Δεν γινόταν το All Star να μην γίνει στη Σύρο, το νησί του βόλεϊ»

Στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του All Star Game 2019 και στο πάνελ βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Νίκος Ζουπάνι. Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ είπε:
«Ευχαριστώ πολύ όλους τους παρευρισκόμενους των ΜΜΕ και ιδιαίτερα την ΕΡΤ και την ΕΡΑ ΣΠΟΡ που είναι κοντά μας σε μεγάλο βαθμό και στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Σας καλέσαμε για να σας παρουσιάσουμε την αναβίωση του θεσμού του All Star. Η διοργάνωση αυτή ξεκίνησε το 1993 και με διοργανώτρια την ΕΣΑΠ το 2006 μέχρι και το 2008. Μετά από 11 χρόνια είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε έναν νέο κύκλο στην εκδήλωση. Στο παρελθόν είχε μεγάλη επιτυχία, σε μεγάλα γήπεδα και με πολύ κόσμο. Επί της ουσίας είναι ένα θέαμα, σόου. Θέλουμε να αναδείξουμε τους αθλητές μας γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές».

«Η Σύρος είναι το νησί του βόλεϊ»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ συμπλήρωσε: «Οι κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι θα συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή, που η επιλογή της δεν γινόταν να μην είναι η Σύρος, το νησί του βόλεϊ. Ο Φοίνικας Σύρου από την πρώτη χρονιά που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Έχει ανθρώπους που είναι κοντά στο βόλεϊ και ένας από αυτούς είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και προωθεί το άθλημα που αγαπή. Επίσης τον Γιώργο Χατζημάρκο, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και όλη την αυτοδιοίκηση που θα μας φιλοξενήσουν στη Σύρο. Θα είναι ένα χαλαρωτικό διήμερο και πάνω απ'όλα για τους φιλάθλους που τους καλούμε να έρθουν. Όλοι θα περάσουν ένα ευχάριστο διήμερο. Οι αθλητές θα χαλαρώσουν λίγο γιατί έρχεται ανηφόρα, καθώς είμαστε στη κορύφωση του πρωταθλήματος. Το φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής δείχνει ότι είναι από τα κορυφαία των τελευταίων ετών, με αγώνες ανταγωνιστικούς που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Ευχαριστώ τους παράγοντες των ομάδων παρά τις αντίξοες συνθήκες, προσπαθούμε όλοι μαζί να έχουμε ένα πρωτάθλημα με φερέγγυες ομάδες. Με την νέα διοίκηση του ΠΑΣΑΠ έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είμαστε σε ευχάριστη συγκυρία γιατί το βόλεϊ είναι ενωμένο. Το βόλεϊ είναι ενιαίο, δεν είμαστε ξεχωριστό κομμάτι. Εδώ και αρκετό καιρό οι τρεις φορές συνεργάζονται άψογα και αυτό μόνο καλό είναι για το ελληνικό βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.