Εκτυπώστε τη σελίδα
13-03-2019 17:21

Γιώργος Λεονταρίτης: «Κάθε χρόνο το All Star να γίνεται στις Κυκλάδες»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης ήταν ένας από τους ανθρώπους που ήταν αρωγός στην αναβίωση του All Star Game. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ο οποίος μίλησε από τη Σύρο μέσω skype στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης (λόγω του απαγορευτικού), αναφέρθηκε στη διεξαγωγή του event στη Σύρο και έκανε ιδιαίτερη μνεία στις ομάδες των Κυκλάδων που πρωταγωνιστούν σε άνδρες και γυναίκες.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λεονταρίτης έκανε πρόταση στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, κάθε χρόνο το All Star Game να φιλοξενείται σε νησιά των Κυκλάδων, εφόσον δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα σε μέρη της Ελλάδας.

«Οι Κυκλάδες πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην διάδοση του βόλεϊ και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε όλα τα σπορ και φυσικά και στο βόλεϊ. Αποφασίσαμε να αναβιώσουμε τον θεσμό του All Star για να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό στο άθλημα που αγαπάμε. Το All Star θα είναι μία γιορτή του βόλεϊ και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο θα ζήσει μία πραγματική αθλητική γιορτή. Πρόταση μας είναι να γίνονται μόνιμα στη Σύρο κάθε χρόνο τα All Star. Το βόλεϊ είναι ένα όμορφο άθλημα που χρειάζεται υποστήριξη και μεγαλύτερη προβολή», είπε μεταξύ άλλων μέσω Skype ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης έχοντας δίπλα του τους αθλητές του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Θεόδωρο Βουλκίδη.

«Το βόλεϊ αξίζει πραγματικά να είναι πολύ πιο ψηλά στη συνείδηση των φιλάθλων. Όλοι μαζί κάνουμε μία προσπάθεια και έχουμε κάνει βήματα μπροτά σε αυτό το κομμάτι. Η Σύρος είναι έτοιμη να προσφέρει υπερθέαμα απο βόλεϊ. Εκτός από τον αγώνα μεταξύ των Ελληνών και των ξένω παικτών, έχουμε φροντίσει από νωρίς το απόγευμα στο γήπεδο να υπάρχουν παιχνίδια μεταξύ σχολείων της Σύρου. Θα γίνουν αγώνες μεταξύ γυμνασίων και λυκείων και θα υπάρχει και τελικός. Επίσης πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, εντός και εκτός γηπέδου. Συνεργαζόμαστε με μία εταιρεία που διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις και το το θέαμα που θα βγει θα είναι μοναδικό και θα αφήσει μόνο θετικές εντυπώσεις», πρόσθεσε ο Λεονταρίτης.