1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2019 15:05

Οι Αυστραλές Κένταλ, Γουέιλερ στο δρόμο των Αρβανίτη, Καραγκούνη για 8αδα

Μία από τις πιό δυνατές ομάδες της Αυστραλίας, οι Κένταλ, Γουέιλερ θα βρεθούν στον δρόμο της Βίκυς Αρβανίτη και της Πέννυς Καραγκούνη για την 8αδα του τουρνουά τριών αστέρων του παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ που γίνεται στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο αγώνας θα αρχίσει 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, δηλαδή 09.20 το πρωί του Σαββάτου ώρα Σίδνεϊ.

Η ελληνική ομάδα έχει κάνει τέσσερις σερί νίκες στο τουρνουά με τις δύο να είναι στο κυρίως ταμπλό επί κορυφαίων ομάδων του τουρνουά, όπως η αμερικανίδες Γουόλς Τζέκινγκς και Σουέτ και οι κινέζες Λι / Ζενγκ. Αυτές οι δύο νίκες τους έβαλαν στην 16αδα και εξασφάλισαν την 9η θέση εντυπωσιάζοντας τους πάντες στο παγκόσμιο μπιτς βόλεϊ.

Η Κένταλ και η Γουέιλερ νίκησαν τις κινέζες Ξουέ, Βανγκ με 2-0 (21-19, 21-16). Πριν το τουρνουά ήταν στο νο150 της παγκόσμιας κατάταξης καθώς είναι μία νεοσύστατη ομάδα. Η Κένταλ με συμπαίκτρια την Λιρντ είχε φτάσει στο νο75 αλλά η τελευταία τραυματίστηκε.

Αν η ελληνική ομάδα έχει καλό... ξύπνημα και μπει δυνατά όπως στους προηγούμενους αγώνες θα καταφέρει να μπει στην 8αδα και να εξασφαλίσει την 5η θέση που ισοδυναμεί με άθλο, ενώ για τη συγκομιδή βαθμών θα αποτέλεσει φλέβα... χρυσού.

Επίσης, είναι εντυπωσιακό πως οι Γουόλς Τζένιγκς, Σουέτ κατάφεραν να ξεπεράσουν την ήττα σοκ από την ελληνική ομάδα και περνώντας σαν τρίτες από τον F όμιλο έδωσαν δύο αγώνες περισσότερους και κατάφεραν τελικά να μπουν στην 16αδα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να βρεθούν και πάλι στο δρόμο των Βίκυ, Πέννυ...

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.