1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2019 16:48

Αρβανίτη, Καραγκούνη: Δύσκολη κλήρωση στο ταμπλό, αρχή κόντρα στην τεράστια Γουόλς!

Στον δύσκολο F όμιλο του κυρίως ταμπλό στο τριάστερο τουρνουά μπιτς βόλεϊ του Σίδνεϊ έπεσαν η Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη. Η συγκρότηση των ομίλων προκύπτει με βάση την κατάταξη των ομάδων και οι Αρβανίτη / Καραγκούνη έχοντας πάρει πρόκριση από τα προκριματικά και με θέση στο νο129 δεν θα μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο.

Το εντυπωσιακό είναι πως στην πρεμιέρα  στον F όμιλο θα αντιμετωπίσουν τις αμερικανίδες Σουέτ / Γουόλς Τζέκινγκς στις 03.20 ώρα Ελλάδας ξημερώματα Πέμπτης 7 Μαρτίου.

Κάθε όμιλος θα γίνει με το σύστημα των φάιναλ-4, δηλαδή, θα γίνουν δύο ημιτελικοί, οι νικητές των ημιτελικών θα προκριθούν στον τελικό και οι ηττημένοι στο μικρό τελικό. 

Η νικήτρια ομάδα του τελικού θα περάσει δύο φάσεις στο ταμπλό. Η φιναλίστ του τελικού και η νικήτρια του μικρού τελικού θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση και η ηττημένη του μικρού τελικού θα αποκλειστεί.

Οι Αρβανίτη, Καραγκούνη εφόσον καταφέρουν να περάσουν στον τελικό θα αντιμετωπίσουν είτε τις γιαπωνέζες Τάκε / Κουσάνο (νο46 στον κόσμο) ή τις κινέζες Λιν / Ζενγκ. Και οι δύο ομάδες από την Ασία είναι πολύ ψηλά στην κατάταξη και έχουν τον χαρακτήρα του φαβορί. Σε κάθε περίπτωση το έργο της ελληνικής ομάδας θα είναι πολύ δύσκολο.

Η Γουόλς μαζί με τη Μέι ήταν η χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, στο Πεκίνο το 2008 και στο Λονδίνο το 2012 οπου ήταν και έγκυος πέντε εβδομάδων. Στο Ρίο πήρε το χαάλκινο μετάλλιο, ενώ το 2000 είχε αγωνιστεί με την εθνική γυναικών των ΗΠΑ στο βόλεϊ σάλας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.