1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2019 06:03

Αρβανίτη, Καραγκούνη: Πέτυχαν το πρώτο στόχο τους, μπήκαν στο ταμπλό!

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα των Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη καθώς πέτυχαν τον βασικό τους στόχο στο Σίδνεϊ. Πριν από λίγο νίκησαν και τον δεύτερο αγώνα τους και μπήκαν στο κυρίως ταμπλό όπου τους ανοίγεται ο δρόμος για να μαζέψουν βαθμούς.

Το σπουδαίο είναι πως νίκησαν τις ισπανίδες Σορία, Κάρο με 2-0 (21-15, 21-18). Οι Ισπανίδες έχουν την ίδια βαθμολογία με την ελληνική ομάδα και είχαν μπει πολύ δυνατά στο τουρνουά. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα που νωρίτερα είχαν νικήσει και τις Αυστραλές Αλίσια Ροκάμπερ / Τζοάνα Ροκάμπερ με 2-0. Δείτε ΕΔΩ.

Στο πρώτο τους παιχνίδι, Αρβανίτη και Καραγκούνη θα τεθούν αντιμέτωπες με την Αμερικανίδα θρύλο του beach volley, Κέρι Γουόλς Τζένινγκς και τη νέα της συμπαίκτρια Σουίτ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 03.20 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Δείτε φωτογραφίες από τον πρώτο αγώνα με τις Ροκάμπερ.

 

vicky-peny-sydney1.jpgvp15.jpgvicky1.jpgsydneyq24.jpgvicarv.jpgsydneyq2.jpgvicky-peny-sydney.jpgvp15ss.jpgarvaniti.jpgvp1.jpgvp15s.jpgsydneyq.jpg

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.