1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2019 20:41

Ούρος Κοβάσεβιτς: Οι συγκρίσεις Ελλάδας, Σερβίας, Ιταλίας και ο Τζούριτς

Συγκαταλέγεται στο γκρουπ των κορυφαίων στα 25 του χρόνια και αγωνίζεται βασικός στο υψηλό επίπεδο από τα 17 του χωρίς να είναι και το πρώτο... μπόι.

Ο Ούρος Κοβάσεβιτς, βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής Σερβίας και της Τρεντίνο, θεωρείται από τους καλύτερους στον κόσμο στη θέση του. Ο ύψους 1,97 αριστερόχειρας ακραίος μίλησε στο volleynews.gr μετά τη νίκη της Τρεντίνο στο Μελίνα Μερκούρη και έκανε συγκρίσεις μεταξύ των οπαδών της Ελλάδας, Σερβίας και Ιταλία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην συμπαίκτη του στη Βερόνα, Δημήτρη Τζούριτς. 

«Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα που φέραμε γιατί πάντα είναι δύσκολο να παίζεις σε ατμόσφαιρα όπως αυτή που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ήρθαμε στην Αθήνα όμως για να νικήσουμε και αυτό κάναμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση για να πάμε στον τελικό».

Για την ατμόσφαιρα στο Μελίνα Μερκούρη: «Προσωπικά για εμένα που είμαι από την Σερβία είναι όμορφα και όχι δύσκολα. Πάντα θέλω να παίζω σε γεμάτα γήπεδα και ο κόσμος να ζητωκραυγάζει. Έτσι είναι και στη Σερβία. Στην Ιταλία είναι σπουδαίοι φίλαθλοι αλλά λίγο πιο ήρεμοι και είναι πιο βολεϊκή η ατμόσφαιρα».

Σε ερώτησή μας εκτός κάμερας για τον Δημήτρη Τζούριτς που υπήρξαν συμπαίκτες στην Βερόνα τη σεζόν 2016-17 ο Ούρος Κοβάσεβιτς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον διεθνή διαγώνιο.

«Ο Μίταρ είναι απίστευτος παίκτης και πολύ καλό παιδί. Γνωρίζω ότι επέστρεψε στην Ελλάδα πέρυσι και ότι τώρα είναι στη Γαλλία. Του εύχομαι τα καλύτερα στη καριέρα του».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.