Εκτυπώστε τη σελίδα
28-02-2019 17:27

Μαναβή, Τσοπούλου: «Περήφανες που θα παλέψουμε για την Ολυμπιακή πρόκριση»

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας στην άμμο για το 2018 Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, είναι μία από τις δύο γυναικείες Εθνικές ομάδες που θα παλέψουν για την Ελλάδα για πρόκριση στην Ολυμπιάδα του 2020.

Στη παρουσίαση στο κτίριο της Ε.Ο.Ε. η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ μίλησε για τη προσπάθεια που θα κάνουν για το Τόκυο, ευχαριστώντας όλους όσοι τις βοήθησαν για να βρίσκονται παρούσες σε αυτή τη πρόκληση.

Δήμητρα Μαναβή (Εθνική ομάδα beach volley): «Περήφανη που είμαι σε τροχιά Ολυμπιακής πρόκρισης»

«Είναι η πρώτη φορά που είμαι σε ένα τέτοιο γκρουπ με τροχιά Ολυμπιακής πρόκρισης. Είμαι χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου. Απ'ότι γνωρίζω θα έχουμε και εμείς κάποιο μπάτζετ για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να πάρουμε την πρόκριση για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω και το δικό μας προπονητικό τιμ, το οποίο δυστυχώς δεν είναι εδώ σήμερα και χάρη σε αυτούς είμαι εγώ εδώ τώρα. Την Μαρία Τσιαρτσιάνη, τον Νίκο Γκιόση και τον Νοά Κιμπλ για τη στήριξή τους. Στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρει η Ελλάδα την πρόκριση για το Τόκυο».

Κωνσταντίνα Τσοπούλου (Εθνική ομάδα beach volley): «Σημαντική προσπάθεια σε δύσκολες συνθήκες»

«Θέλω να ευχαριστήσω την Ε.Ο.Ε. και την Ε.Ο.ΠΕ. που είναι κοντά μας και μας στηρίζει ουσιαστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Κάνουμε σημαντική προσπάθεια με τη Δήμητρα σε αρκετά δύσκολες συνθήκες. Έχοντας δίπλα μας την Μαρία Τσιαρτσιάνη, τον Νίκο Γκιόση και τον Νόα Κιμπλ δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε σε μία κατάσταση που θα μας βοηθήσει στο Continental Cup. Η Ε.Ο.Ε. έχει παίξει σημαντικό ρόλο γιατί χωρίς αυτή θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Το μπάτζετ που θέλει είναι πολύ μεγάλο και ίσως να ήταν ακατόρθωτο».