1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-06-2016 17:50

Αήττητες στα ημιτελικά οι Μερτέκη, Τσοπούλου

Τι και αν πρόκειται για ένα νεοσύστατο ζευγάρι, έχοντας συμμετάσχει μόνο σε ένα τουρνουά στην Ισπανία. Τι και αν είναι και οι δύο αμυντικές, τι και αν η μία αγωνίζεται σε τουρνουά στην Ισπανία και η άλλη στην Ελλάδα, έχοντας τελείως διαφορετικές παραστάσεις. Η Ευαγγελία Μερτέκη με την Κωνσταντίνα Τσοπούλου έχουν πολύ καλή χημεία στο γήπεδο κάτι που αποδεικνύεται σε αυτό το Βαλκανικό τουρνουά, που συνεχίζεται στα Χανιά καθώς προκρίθηκαν αήττητες στα ημιτελικά! 

 

Αρχικά κέρδισαν τις Μολδαβές, Σούσλοβα/Ιντίλοβ με 2-0 (21-4, 21-10), έπειτα τις Ρουμάνες, Ματέι/Βάιντα με 2-1 (21-11, 19-21, 16-14) και σήμερα στον πρώτο ελληνικό εμφύλιο της ημέρας, έκαμψαν την αντίσταση των «ασημένιων» πρωταθλητριών του δεύτερου Βαλκανικού στην Τουρκία, Μεθενίτη/Σπανού με 2-0 (21-19, 21-18) και τσέκαραν το εισιτήριό τους για τους «4» του θεσμού!

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένες, που καταφέραμε να προκριθούμε αήττητες στα ημιτελικά του Βαλκανικού τουρνουά, και φυσικά τώρα στόχος μας είναι το μετάλλιο», ανέφερε αρχικά η «Τσοπ» και πρόσθεσε: «Γνωριστήκαμε φέτος τα Χριστούγεννα και πριν από λίγο καιρό πήγα στην Ισπανία (σ.σ. όπου ζει και εργάζεται η Μερτέκη) για να συμμετάσχουμε σε ένα τουρνουά, το οποίο τελικά και κατακτήσαμε»! 
Επιπρόσθετα η Ευαγγελία Μερτέκη, η οποία φυσικά παρακολουθεί από τα Χανιά την πορεία της Εθνικής ομάδας γυναικών, καθώς αγωνίζεται η Λίτσα Μερτέκη, με την οποία είναι πρώτες ξαδέρφες, υπογράμμισε: «Σίγουρα υπάρχει χημεία μεταξύ μας, παρόλο που είμαστε και οι δύο αμυντικές παίκτριες, και θα συνεχίζουμε βήμα βήμα να δούμε πως θα συνεχιστεί αυτή η νέα συνεργασία».

Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου, εν συνεχεία ανέφερε: «Σκοπεύουμε να αγωνιστούμε σε δύο Masters εδώ, στην Καρδία και στα Μάταλα και ανάλογα με τις ημερομηνίες των Satellite, ίσως στα τελικά του Σχοινιά. Από εκεί και πέρα θα συμμετάσχουμε σε κάποια τουρνουά του εξωτερικού με στόχο να αποκτήσουμε μεγαλύτερη εμπειρία ως ομάδα αντιμετωπίζοντας αντιπάλους υψηλότερου επιπέδου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.