1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2016 15:34

Συνεχίζει για 7η χρονιά ο Μένιος

Για 7η συνεχή σεζόν, ο Μένιος Ρουμελιώτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παναχαϊκή. Ο έμπειρος λίμπερο που συνεισφέρει στην προσπάθεια της οικογένειας Ρουμελιώτη να καθιερώσει την ομάδα στην Volleyleague ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια

 

Το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Πατρινό λίμπερο Μένιο Ρουμελιώτη για τα 2 επόμενα χρόνια.
Ο Μένιος Ρουμελιώτης συνεχίζει για 7ο συνεχόμενο χρόνο στην Πατρινή ομάδα και αποτελεί βασικό στέλεχος της Παναχαϊκής τα τελευταία χρόνια.

Μετά την συμφωνία του με την διοίκηση της ομάδας, ο Μένιος Ρουμελιώτης, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Παναχαϊκή αλλά παράλληλα και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση ώστε να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Πιστεύω πως η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη και αυτό θα προσπαθήσουμε και τη νέα περίοδο, να οριστικοποιούμε όσο πιο σύντομα την παραμονή μας στην κατηγορία και αν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Θέλω να αναφερθώ στους φίλαθλους μας οι οποίοι αποτέλεσαν φέτος τον 7ο παίκτη, χωρίς υπερβολή είναι η δύναμη μας σε κάθε παιχνίδι και είμαι σίγουρος πως και τη νέα χρονιά θα σταθούν στο πλευρό μας.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο προπονητή Μανώλη Συνοδινό και ελπίζω να έχουμε όλοι μας υγεία ώστε να δώσουμε το 100% και να βοηθήσουμε την Παναχαϊκή να πετύχει τους στόχους της».

4 σχόλια

  • Comment Link petros-depeche Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 16:50 posted by petros-depeche

    αγαπητε δημητρη η οπως αλλιως λεγεσαι και εισαι απο το βραχατι η την βοχα,οπως προετρεψα και τον αγαπητο βοχα ,θα ελεγα να ασχολειστε αποκλειστικα με την ομαδα του βραχατιου ,και αφηστε τους αλλους να κάνουν οτι θέλουν.
    Επισης θα συμβουλευα να ασχολεισαι και να βοηθας με τον τροπο σου την ομαδα της περιοχης μας ωστε αυτη να μπορει να παρουσιαζετε παντα σε καλο επιπεδο.

  • Comment Link ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΧΑΣ Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 05:44 posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΧΑΣ

    Καλά εκεί στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θα σας περιμένουμε πολλές μέρες να κάνετε καμία νέα ανακοίνωση παραμονή παίκτη;
    Γιατί υπάρχει δυστοκία;
    Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και δεν υπάρχει συμφωνία με τους περσινούς παίκτες για τα δεδουλευμένα τους;

  • Comment Link ΡΑΠΤΗΣ Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 05:37 posted by ΡΑΠΤΗΣ

    Σε λίγο θα ανακοινώσουν και τον Φροντιστή της ομάδας. Για τα δεδουλευμένα κανένας λόγος.

  • Comment Link ΒΟΧΑ Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 11:21 posted by ΒΟΧΑ

    Μπράβο παιδιά μεταξύ σας θα κλείνει ο ένας τον άλλον. Η μεγάλη αγωνία όμως των φιλάθλων είναι, πότε θα μιλήσει ο διαγώνιος με τον πρόεδρο. Δηλαδή πότε θα μιλήσει ο Νίκος με το Νίκο........ Λέτε να διαφωνήσουν και να μην κλείσει;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.